» » »

NoCarb Noodle penne

penne NoCarb

Ez a cég mindig újabb és újabb dolgokkal rukkol elő. Nem rég jött az 1,3CH tészta, a sütőmix, aztán a puding, most meg már az új tésztaformákon kísérleteznek. Így kell ezt csinálni!

Kaptam tesztelésre három új formát, ezek közül ma a pennét vettem elő vacsorához.

Penna arrabiata 🙂 ez így szuper jól hangzik.

Igen!

NoCarb PenneA fiúk mindig vevők a bolognaira, nálam az arrabiata totál leegyszerűsítve bolognai chillivel. Hát így nem volt bonyolult az elkészítés. De most beszéljünk az élményről!

A tészta, szuper! Nem hosszú, nem rövid, nem széles, nem keskeny, egyszóval a külsejét és formáját tekintve teljesen olyan, mint egy penne. Hegyes is, rombusz is. Nem is gondolnám, hogy egy ilyen érdekes alapanyagból ki lehet hozni formákat is. De igen!

Az ízét tekintve, pedig hozza a szokott NoCarb Noodle ízeket, amilyen az 1,3CH, ez pont ugyanolyan. A tészta ízét te alakítod, te találod ki, minden a szószokon, az elkészítésen, és a kreativitásodon múlik.  Itt egy régebbi bejegyzésem az 1,3CH tésztákról.

 

Share This Post:

Related Posts

1 Comment

 1. quest bars says:

  First off I would like to say fantastic blog!
  I had a quick question which I’d like to ask if you do
  not mind. I was interested to find out how
  you center yourself and clear your mind before writing.
  I’ve had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out there.
  I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or
  hints? Thank you!

Leave a comment

Name *

Email *

Website

Your comments *

INGYENES táplálkozási kérdőív

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg