„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
» » »

Trükkös fogyás

 

Cselezd ki a felesleges kalóriákat!

RÁGÓZZ! Az étkezés utáni cukormentes rágógumi, vagy fogmosás megváltoztatja a szád ph értékét és nem fogsz tovább étkezni, nem kívánod az étkezés utáni édességet. Nekem ez nagyon beválik. Bevallom, hogy 15 éve amikor még dohányoztam, akkor a cigiről leszokásban is ez a rágó és a fogmosás segített. Amellett, hogy szuper trükk a diétában, még a fogaidat ápolod vele.

rágózz

PAKOLJ A SPEJZBA! A rágcsákat – ha már megvetted – tartsd távol a konyhától, tedd a spejzba, a garázsba, vagy a szekrény felső részébe, ahol nem éred el! Igen, valóban! Nálunk is van itthon chips és ropi. Nutella már nincs, ezt már hónapok óta nem vettem, és láss csodát, megvannak nélküle. Van helyette házi cukormentes gyümölcslekvár, és lehet enni vajas kalácsot! Szóval a chipsek világa… Nehéz, főleg, ha jön a hétvégi családi film nézés, akkor vége! Pakolj be a spejzba és hagyd ott, elég a hétvégén a bűnözés. Azonban a legjobb, ha te, aki célt tűztél ki magadnak, maradsz a nyers zöldség-ropinál.

No-chips

LISTA! Várásolj lista szerint és ne menj soha éhesen vásárolni! Még jobb, ha otthon a géped előtt ülve webáruházokból rendelsz. Ez már ma normális. Fogadni mernék, hogy sok minden más terméket is interneten, webshopokban vásárolsz, az élelmiszert is sokkal jobb így rendelni. Természetesen itt nem a hűtött és fagyasztott árukra gondolok 🙂 Bár a FittMarketShop ezt is megoldja neked, amennyiben Budapestre kéred a kiszállítást.

bevasarlolista

 

TEDD EL A HELYÉRE! Ne hagyd elöl a konyhapulton az ételmaradékokat, se a gabonapelyheket. A gyerekek hajlamosak minden maradékot elöl hagyni és erre mi anyák simán ráugrunk, megfeledkezve a célunkról. Az utolsó falatokat hamm bekapjuk, majd jön a lelkifurdalás, hogy jajj, mennyire nem kellett volna. Tedd el! Dobozold, rakd el a következő étkezésre, pakold a helyére, ha már kiszolgáltad a családot. cetlik

CETLIZZ! Nekem ez a kedvencem! Tegyél post-it cetliket a hűtőre, a hűtőbe, a nasi fiókba, a szekrényre, a tükörre, bárhova, ahol szükségét érzed. Írj magadnak üzenetet! Mindenkinek más jön be! Írd ki, hogy “ne egyél meg!” “emlékezz a célodra!” “dagi leszel!” stb…

hirlevelre Bodywakes kerdoiv logo

 

A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!
 A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!
A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!
A Fittmarket-Shopba kérlek itt regisztrálj, nézz körül és vásárolj kedvedre NoCarb termékeket, gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, paleo élelmiszereket!
Share This Post:

Related Posts

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Személyesen

Budapesttől mindössze 20km-re Veresegyházon várlak szeretettel. Tedd meg az első lépést az egészséges életmód felé!

Konzultációk