Gondolkodj csapatban

Az eddigi “leckék” alatt már olvashattál a saját idődről, a pozitív gondolkodásról, az anyaság elfogadásáról , az én képedről, most arról fogsz olvasni, hogy kikkel, milyen emberekkel vedd magad körül, hogy sikerüljön elérni a célodat!

Sokat hallottad már biztos azt az idézetet, hogy 10270769_716540625059462_7717707757650086573_n“Lehet, hogy kicsi a baráti köröm, de tudod nekem a minőség a fontosabb a mennyiségnél!”

A többség először irigykedni fog, ezért biztos, hogy a hátad mögött ellenséges megjegyzésekkel fog illetni. Ne törődj vele! Könnyű ezt mondani. Oké, akkor motiváld őt, tartson veled, éljen úgy, ahogy te és máris érezni fogja, hogy az energia szintje napról napra jobb. Nem ideges, nem kedvtelen, könnyebb és szebb a bőre is.

Ne engedj a kísértéseknek! Mindenki bíztatni fog, hogy na, egy kis falat süti nem árthat! Ugyan már, hogy bírod ki, hogy nem eszel rendes ételeket! Miért a kakaós csiga mióta rendes étel a zabkásával szemben? Nem is értem!

Legyen az a barátod, aki tényleg támogat, aki segít elérni a célodat, a többiek nem fontosak, hidd el! Sok barátnak hitt személy van körülöttem, a mai napig, csak irigyeim és keserű az életük, ezzel nem tudnak mit kezdeni, és másokat véleményezni van idejük. Az ilyen illetőket el kell kerülnöd, mert lehúzzák az energiáidat! Nincs rájuk szükséged!

Ha már nagyon úgy érzed, hogy egyedül maradtál, és csoportban könnyebb, akkor keress egy olyan helyet, ahol többen vagytok ugyanazzal a problémával, ami nem is probléma, inkább nevezzük úgy, hogy ahol többen ugyanazt az életmódot választottátok.

 

Ilyen például egy csoportos edzés! Zsírfaló órák velem:

sway-hird_lila-vegyes

 

Vagy csatlakozz hozzánk a Facebook zárt csoportba, ahol elsősorban anyák, nők, lányok beszélgetnek fogyókúrás, időbeosztásos, mit-hogy-oldaok meg témákban.

 

 

kangaMég kisbabával vagy? Vannak kifejezetten anyáknak tartott edzések. Ilyenek a Kanga-training órák, kis kortól kezdhető. Kenguru-szerű hordozóban vannak a gyerekek a mamákra kötve, és így sportolnak. Nyilván egy jó csapat alakulhat ki belőle, hiszen mindannyian most vannak túl a szülésen, mindenki éjszakázik, minden babának jön a foga stb.  A későbbiekben amikor a totyogós baba korszakban jön szóba az Anya-torna, ahol a gyerekek már sétálgatnak, másznak, totyognak anyák között, de senkit nem zavar a másik gyereke, hiszen együtt jöttek, együtt mennek az óráról, tudják, hogy baba-mama torna ez egy elfogadott helyzet. Nem néznek ki az óráról, és nem zavar ha egyszer-egyszer egy kis gyerek kuncogása hallatszik. Járhattok még baba-mama jógára. Mindegy, csak mozogjatok. Vannak babakocsis futókörök is, akik szintén nagyon jó csapatot alkotnak, és bátran lehet hozzájuk csatlakozni.

 

ingroupIlyenek az életmód beszélgetős csoportos foglalkozások, ahol heti egyszer találkoznak az életmódváltók. Beszélgettek azokról a nehézségekről, amikkel küzdötök, megoszthatjátok egymással problémáitokat, hátha más már talált rá megoldást. Feltárjátok a mögöttes lelki folyamatokat, módszereket tanulhattok a sóvárgás leküzdésére és a falási rohamok megelőzésére. Recepteket cserélgettek, diétákról beszélgettek. Ilyen például Budapesten a Szebb Életért Központban induló 12 hetes fogyókúrás csoportfoglalkozás az InGroup szervezésében.

 

A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!
 A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!
A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!
A Fittmarket-Shopba kérlek itt regisztrálj, nézz körül és vásárolj kedvedre NoCarb termékeket, gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, paleo élelmiszereket!

 

 

 

One thought on “Gondolkodj csapatban”

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.