» »

Hozd meg a döntést!

plank-to-chair-squat_exercise

burpeeDöntsd el, hogy megcsinálod és legyél fitt!

Fejben dől el minden! Az is, hogy milyen teljesítményt hozol! Egy gyors trükk segít abban, hogy mitovált maradj az edzés végéig. Ahelyett, hogy céltalanul gondolkodnál, mit is kellene csinálni, határozz el egy konkrét célt minden alkalommal. Például: ma lefutok 5km -t 30 perc alatt, vagy ma megcsinálok 30 négyütemű fekvőtámaszt, vagy ma megcsinálok egy tabata edzést! Ha döntésed le is írod, még biztosabb, hogy meg fogod csinálni. Ez a döntés segíthet abban, hogy elűzd az akaraterő hiányát.

Kutatások ugyanis azt bizonyítják, hogy az, ha te hozod meg a döntést, egyértelműen motiváltabbá tesz. A pszichológiában ezt belső kontrollnak hívják, azaz az érzés, hogy befolyásolhatod a sorsod, inspirál minden területen. Használd ki ezt, és hozd ki a maximumot magadból. Legyél több, mint tegnap voltál!

A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!
 A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!
A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!
A Fittmarket-Shopba kérlek itt regisztrálj, nézz körül és vásárolj kedvedre NoCarb termékeket, gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, paleo élelmiszereket!

 

Share This Post:

Related Posts

Leave a comment

Name *

Email *

Website

Your comments *

INGYENES táplálkozási kérdőív

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg