» »

Receptek Angliából

kinga receptek

Felkeresett a közösségi oldalon Perjes Kinga, aki a Sasafitness-Team tagja. Felajánlotta, hogy elküldi a receptgyűjteményét ajándékba nekem. Olvassam át, készítsek ezt-azt, ha van kedvem hozzá és ha időm engedi, akkor osszam meg veletek.

Tudom, ti már nagyon sokszor kértétek, hogy készítsek én is receptgyűjteményt. Igen, szeretnék, rajta van a listán, de rengeteg (ez csak) kifogásom van, hogy miért nem teszem meg. Lehet, meg fogom csinálni egyszer, de most nem.

Kinga receptgyűjteménye annyiban volt már, mint az eddigiek, hogy az elején nagyon szépen össze vannak szedve azok a dolgok, melyek mindannyitok számára fontosak. Az, hogy bizonyos diétákban (például gluténmentes) mit mivel tudsz helyettesíteni.

Az is szerepel minden recept mellett, hogy kinek ajánlja, mert az elején felállított egy 1-2-3 létrát, ahol az egészséges életmód, a fogyás, és az izomtömegnövelés a cél. Minden receptnél megjelöli az allergéneket is. Szóval kemény munka lehetett ezt így összerakni.

Fejezetek és tartalomjegyzék is van hozzá. Edzés típusokat is felsorol, hiszen az edzés részét Sasa intézi a komplett csomagoknak. A sok-sok receptet pedig a bemutatkozásával és rengeteg hasznos link megjelölésével fejezi be.

Ez nyilván minden anyukán segítség, nem csak nekem. Hiszen van dolgunk bőven. Maga a receptgyűjtemény 162 oldal és E-Book formájában vásárolható meg Kinga oldalán.

Kedvenc receptem tőle, a vaníliasodó házilag fitness verziója, mely receptjét meg is osztom veletek:

HOZZÁVALÓK: • 1 adag vaníliás fehérjeturmix • Kb. 2dl növényi tej • 5g konjac liszt • 1 tk természetes édesítő • 1 vaníliarúd kikapart belseje vagy vanília őrlemény Kinga kedvenc
ALLERGÉNEK: nincs
ELKÉSZÍTÉS: • Alaposan keverj össze mindent, majd hűtőben hagyd állni 30 percet
MIKOR? Bármelyik étkezés részeként
KINEK? 1, 2, 3
TIPP: Fogyaszthatod gyümölcsökkel és/vagy magokkal

Itt jól láthatod, hogy minden receptnél ezek a fontos információk vannak feltűntetve.

Köszönöm Kinga a lehetőséget! Még biztosan lesz, amit elkészítek a gyűjteményből.

 

A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!
mozduljanyu 
A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!
A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!
Share This Post:

Related Posts

Leave a comment

Name *

Email *

Website

Your comments *

INGYENES táplálkozási kérdőív

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg