Ezért fontos az ételintolerancia vizsgálat

Hol volt hol nem volt… és ez nem mese, hanem valóság!

Mivel a gyerekeim rendkívül fontosak számomra, – és mivel nem jár fájdalommal továbbá akár otthon is el lehet végezni – alávetem őket egy FoodTest 200+ vizsgálatnak.

A teszteket megkaptuk, otthon elvégeztünk, nem kell hozzá éhgyomor sem, így a nap bármely szakaszában csinálhattuk. Előtte persze megbeszéltem velük, hogy mi fog történni, miért csináljuk, és milyen eredmények várhatóak, valamint annak milyen következményei lehetnek az életükben.

Az életmódváltás folyamata

Nem volt gyanúm, illetve volt egy pici a kisebbik gyerekkel kapcsolatban, mert csecsemőként ekcémás volt, és túl pörgős a szentem A nagyobbikról nem feltételeztem semmit, de azért őt is leteszteltettem.

A megkapott kis üvegcsébe csepegtettünk vért az ujjukból, a leírás szerint becsomagoltam, hűtőben tároltam, majd délután jött érte a futár, akit előző napon megrendeltem. Innen számítva egy héten belül e-mailen kaptuk meg az eredményeket.

A gyanús kicsinél a burgonya, a magok, a tojásfehérje jelez érzékenységet, a nagyobbiknál, akinek még annyi tünete sem volt – gondoltam én a lelassultság nem tünet az normális kiskamasz tulajdonság – az összes tejtermék, az összes gluténtartalmú gabona, a tojásfehérje, a narancs, és a gluténmentesek közül a rizs, barnarizs, burgonya. Húúúha akkor mi marad? Mit fog enni egy zöldség-gyűlölő gyermek? Hát egyelőre kölest, kölessel és hússal még a kukorica is szóba jöhet, de azt nem szeretném erőltetni, bár nagyon szereti, néha a kölest megcifrázom neki és akkor kap bele kukoricát is

KONZULTÁCIÓ

Gondolhatjátok, hogy földhöz vágtam magam…

Először el voltam keseredve, majd rájöttem, hogy jobb ez így! Ennek el kellett jönnie. Ez egy segítség nekem abban, hogy végre a sportoló fiammal elfogadtassam azt, hogy egészséges ételeket kell enni.

Immár két hete, hogy igyekszünk kitapasztalni, hogy mi a jó nekik, mit szeretnek nagyon, melyik zsemle válik be, melyik édespéksüti a legjobb. Meg kell mondjam, hogy egészen jól haladunk…

Válassz a csomagok közül!

Azt javaslom, hogy ha szeretnéd tudni, hogy mely ételeket nem tudja, vagy nehezen tudja emészteni gyermeked, ha vannak tünetei (gyakori hasfájás, bőrkiütések, visszatérő felső-légúti problémák, depressziós hajlam, hiperaktivitás, stb.) akkor vedd igénybe a Foodtest 200+ vizsgálatot!
Látod, Matyinak nem voltak kiugró tünetei, mégis komoly intoleranciája van! Azt írja a Foodtest oldala, hogy minden harmadik embernek van valamilyen élelmiszer intoleranciája, és a gyerekeknél gyakoribb.

Intéztem nektek belőle 5.000 Ft kedvezményt!
Ha szeretnéd igénybe venni, akár online, akár személyesen rendeled meg, használd a JSS20181213 kuponkódot!

http://foodtest.hu/
… és köszi, ha megosztod