doTERRA Gyerekeknek

A gyerekeknek összeállított csomagban hat praktikus golyós (touch) higított olajat ajánl a doTERRA. Ezeket az olajokat azonnal lehet bőrön használni, vállon, tarkón, csuklón, fül alatt, vagy mögött. Gyermeked a táskájában is hordhatja, így akár a dolgozat írás előtti szünetben a csuklójára kenve gyors hatás tud elérni. Jobban megy  a felelés, jobban megy a tanulás. A nap végére pedig megnyugtató olajokat is tartalmaz a csomag. Osztozhattok is az olajokban, hiszen biztosan találsz olyat, ami neked is beválik a munkahelyen. Kávé helyett egy jó koncentrációt fejlesztő, figyelmet segítő olaj lehet a megmentőd. 

Thinker™

A Thinker Figyelmet segítő keverék bárki számára ideális napi szintű használatra olyan helyzetekben, amikor túl sok a zavaró tényező. A Thinker keveréket úgy tervezték, hogy elősegítse az éberséget, és fokozza a befogadókészséget, ezért tökéletes megoldást kínál, ha a figyelemre és a koncentrációra kerül a hangsúly. Sajátos gyógynövényes és egy leheletnyit édeskés aromája hozzájárul ahhoz, hogy még a zűrzavaros helyzetekben is megőrizzük a tisztánlátásunkat. Ha a kreativitás és az összpontosítás nagyobb fokú kibontakoztatását támogató, pozitív környezetet szeretnél teremteni, építsd be a Thinker keveréket a mindennapi tanulási rutinodba. Tartsd a Thinker keveréket mindig kéznél a táskádban vagy gyermeked hátizsákjában, és használd délutánonként, hogy ne zökkenj ki a feladatból, és ne szűnjön meg a figyelmed. Alkalmazd a Thinker keveréket olyankor is, amikor egy nagy adag pozitivitásra van szükséged. Támogasd a tanulási folyamatot, és segítsd a kreativitást azáltal, hogy a tanulásra szánt idő alatt a Thinker keveréket használod.

Összetevők: vetiver, borsmenta, klementin és rozmaring, bázisként frakcionált kókuszolaj


Calmer™

A Calmer Pihentető keverék nyugalmas légkört teremt, és a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolja. A talpon és a tarkón alkalmazva segít, hogy el tudj lazulni. AA Calmer keverékben egyedülálló módon megtalálható, kanangából és buddhafából kivont esszenciális olajok hozzájárulnak az ellazulás érzéséhez. Amikor eljön a testi és szellemi regenerálódás ideje, tegyél egy keveset a Calmer keverékből a csuklódra, lélegezd be, és aludj jól.

Összetevők: levendula, kananga, buddhafa és római kamilla esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Stronger™

Ez a különleges védelmet biztosító keverék, mely javítja az ellenálló képességet olyan esetekre, amikor arra a legnagyobb szükség van. A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nincs kifejezetten a legjobb formádban.

Összetevők: vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa, bázisként frakcionált kókuszolaj

Rescuer™

Egy aktívan töltött, hosszú nap végén kenj gyermeked növésben lévő lábára a Rescuer Enyhítő keverékből, hogy pihentető, ellazító élményt nyújtson a számára. Edzés vagy egy fizikailag aktívan töltött, hosszú nap után használva biztosítja a kellemes és felszabadító élményt. A Rescuer aromája friss, mégis olyan nyugalmat áraszt, amely gondoskodik a pihentető légkörről.

Összetevők: copaiba, levendula, fodormenta és zanthoxylum esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Steady™

A Steady Kiegyensúlyozó keverékhez lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aroma párosul, amely hozzájárul a stresszmentes és nyugodt közérzethez, ezáltal tökéletes akár a mindennapi, akár az igény szerinti használathoz. Amikor túlterheltnek érzed magad, kenj egy kis Steady keveréket a tarkódra vagy a csuklódra, és vegyél egy mély levegőt, hogy a kedélyállapotod ismét egyensúlyba kerüljön.

Összetevők: amyris, balzsamfenyő, koriandermag és magnólia, bázisként frakcionált kókuszolaj


Brave™

A Brave Bátorító keverékkelkezdd minden napodat határozottan és magabiztosan. Kenj egy keveset a Brave keverékből a tarkódra és a pulzuspontjaidra, hogy pozitív érzésekkel töltődj fel. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénkülj, és bátorságot meríts, amikor gyámoltalannak érzed magadat. Tetszésed szerint használd a Brave Bátorító keveréket bármikor a nap folyamán, ha erősíteni szeretnéd magában a magabiztosság érzetét.

Összetevők: vadnarancs, amyris, illatcserje és fahéj, bázisként frakcionált kókuszolaj

Kedvezményes doTERRA

Csomagban a hat darab 10ml-es, kis tartó táskával és kupakokkal együtt is kedvezményes áron megvásárolható.

Rendelés, és kapcsolat: 06203313171 vagy e-mailen: ideirj@mozduljanyu.hu