Ez egy szerelem…

Miért szeretem a munkámat?

Mert a gondolkodásomat adom át az embereknek, ezáltal megtanítom őket a saját egészségük működésének megértésére. Megtanulják megérteni az emberi test bonyolultságát, megtanulják kezelni a jövőben kialakulandó kóros állapotokat, megtanulnak stabil egészséget teremteni maguknak és családjuknak.

Mi kell ehhez?

Az, hogy ők aktívan részt vegyenek ebben a projektben. Amit megtanulnak, egészen sokrétű és összetett, ahogy a változás is azáltal, hogy ők alkalmazzák a tudást. Testi, szellemi és lelki síkon változnak. Megtanulják a stressztűrő képességüket fejleszteni, megismerik a természet törvényeit, és eközben egészségesen táplálkoznak, figyelik a testük reakcióit, alkalmazzák a gyógynövényeket, figyelik a bioritmusukat, tudják, mikor ideális számukra a mozgás, és azt milyen formában műveljék, felismerik a szervezetük legapróbb jelzéseit is, megtanulják a munka és pihenés helyes arányát.

Ami minderre felteszi a pontot, az pedig a reflexológia, a talpmasszázs!

Azért választottam ezt a szakmát a természetgyógyászaton belül, mert a legtöbb betegség, a rossz közérzet, a fáradtság és az ezekkel együtt járó mozgásszervi, keringési, hormonális, emésztési problémák alapja a stressz.

A szervezetünk egy folyamatos belső egyensúly megteremtésére törekszik, melyet könnyen ki lehet mozdítani:

  • – kevés folyadék fogyasztással
  • – helytelen táplálkozással
  • – nehéz fém túlterheltséggel
  • – mozgás- és alvásszegény életmóddal
  • – tartós gyógyszer, antibiotikum szedéssel
  • – geopátiás stressz hatásokkal
  • – tartós kimerüléssel, fokozott stresszhelyzettel

Mi a kulcs? Jól látod, a stressz-kezelés. A reflexológiai talpmasszázzsal pedig több ponton is javítunk a helyzeten és közelebb kerülünk az egyensúlyi állapothoz.

A reflexológiai talpmasszírozással a szervezet egészséget megtartó életerőit serkentjük, indítjuk be, mint egy motort, ami hajtja a sejtjeinket és segíti a gyógyulást, támogatja a homeosztázis megteremtését. Jótékonyan hat az idegrendszerre, fájdalomcsillapító hatása van, erősíti az immunrendszert, harmonizálja a hormonrendszert, lazít és oldja a feszültséget.

Érted már, hogy miért ezt választottam?

Ezzel a kezelési technikával igyekszem segíteni a hozzám fordulókat, legyen az egészséges, vagy épp beteg, mindenkinek a javára válhat egy kellemes talpmasszázs.

A vizsgánk egyelőre a világjárványra hivatkozva el lesz halasztva a nyár végére, de így több időm jut a gyakorlásra.