Saját márkás termékeim

Az elmúlt évek alatt, többször kaptam lehetőséget arra, hogy csinálhassak saját márkás protein port, saját márkás fehérje szeletet, saját márkás fogyi tablettákat, saját márkás akárhány napos fogyókúrás programot. Azonnal NEMet mondtam minden egyes alkalommal. Talán egy alkalommal leültem és számolgattam, akkor biztosan egy bizonytalan állapotomban lehettem. Ezen kívül többször volt olyan lehetőségem is, hogy ajánljam az adott cég protein porjait, lisztjeit, vitaminjait. Ez sem az én pályám.

Nincs meg bennem az, hogy az adott terméket ráerőltessem bárkire. Amikor valaki kikéri a véleményemet az adott termékről, akkor is elmondom a tapasztalatomat, de a döntés mindig az ő kezében van. Nagyon sok olyan tanácsadó, vagy edző, vagy nem tudom minek nevezzem van, aki úgy ajánlja az étrendeket, hogy hozzá csak és kizárólag a saját márkás termékei használhatók. Nem is kapod meg az étrendet addig, míg meg nem vetted a csomagot. És még popcornt, sört is fogyaszthatsz… Mivaaaannnn?

Meg van az, aki azt mondja, hogy ha megveszed ezt és ezt a terméket, akkor tutti, lefogsz dobni néhány kilót. Tényleg? Szerintem meg akkor is le lehet dobni néhány kilót, ha mindenféle plusz termék nélkül betartunk egy egészséges életmódot, tudatos táplálkozást. Semmit nem kell megvásárolni hozzá. Se ilyen vagy olyan rostokat, zsírégetőket, porokat, tablettákat, folyadékokat.

Szóval miért nincs mozduljanyu protien por és egyéb termék? Mert az én utam nem ez, nem a webshop, nem az, hogy automata rendszereket használjak, hogy látatlanban küldjek ki étrendeket, hozzá minél több megvásárolandó cuccot, vitamint, zsírégetőt, aminosavakat, proteineket, vacsora helyettesítőket, diétás italokat.

Amiben én hiszek, az a minél alaposabb feltérképezés, az, hogy tudjam ki az, akivel szemben állok, akinek szüksége van az én segítségemre, akivel folyamatosan tarthatom a kapcsolatot és együttműködve haladhatunk lépésről lépésre, és az egyik pontból juthatunk a másik pontba.

Szerezd be a legtisztább vitaminokat!

Nem hiszek a zsírégetőkben, főleg nem a tejsavó alapú protein csokikban, és protein porokban. A tejsavó protein pont ugyanolyan antitápanyag számomra, mint a dobozos tej. És még van aki a tejsavó proteint tejjel turmixolja össze, mert az így diétás. Lehet, hogy azt hiszed, de közben az inzulin szinted az egekben egy ilyen turmix után, majd a vércukorszinted visszaesik és újra éhes leszel, az édesítésről már nem is beszélek. Az összetevők listája a zsák felét elfoglalja. Annyi adalék anyag van benne, hogy a szervezeted azt sem tudja, hogy mit kezdjen vele. A magas inzulinszint pedig nem csak hízáshoz, de hosszú távon egyéb betegségek okozója is. Előbb-utóbb majd kiemelten kockázatosként fognak kezelni, ha jön az újabb korona-hullám. Itt szeretném megjegyezni, hogy én is fogyasztottam 6-8 évvel ezelőtt, ilyen termékeket, de sokat tanultam azóta, és megváltoztak a nézeteim ezzel kapcsolatban, melyeket azért osztok meg veletek, hogy ti is tanuljatok belőle!

Szóval miért nem készültek az elmúlt évek alatt mozduljanyus protein porok? Mert nem tartottam volna korrektnek, hogy olyan termékeket adok el, ajánlok hétköznapi embereknek, amik nem az egészségünket szolgálják. Ha utánajárnék biztosan lehetne növényi alapú, adalékanyag mentes porokat mozduljanyussá tenni, de minek. Ott vannak azok a cégek, akik ezt már nagyon szépen kidolgozták. Azért vannak ők is, hogy egymást kiegészítve csapatban dolgozzunk, egymás partnerei lehessünk.

DoTERRA olajok

A lisztkeverékek ugyanez a kategóriába. Saját véleményem az, hogy ha ezt valaki jól megcsinálta, jó a marketingje, akkor azzal, hogy megvásároljuk az ő termékét, köszönjük meg a munkáját, és a befektetett energiáját.

Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy milyen vitaminokat, liszteket vásároljon, akkor elmondom, hogy én melyiket tartom jónak, nézelődjön, számolgasson és döntsön. Az életmódváltó javaslataimban mindig kitérek arra, hogy milyen táplálékkiegészítőket, proteineket, liszteket javaslok fogyasztani, és ezekhez webes elérhetőséget is adok.

A folyamatos kapcsolattartás és személyre szabottság, valamint az egészséged előtérbe helyezése teszi lehetővé azt, hogy lássuk, az illetőre milyen hatással vannak ezek az élelmiszerek, kell-e módosítani, növelni, vagy csökkenteni az adagokat. Ha nem ízlik, akkor melyik másikat próbáljuk ki. Nem vagyunk egyformák, és nem lehet mindenkire ugyanazt az étrendet ráhúzni. … és most még nem írtam a magukat folyamatosan por alapú ételekkel életben tartó emberekről … – pedig az is érdekes … vajon mit kell nap, mint nap feldolgoznia a szervezetének. Talán jobb nem is belegondolni.

Tudod mit? Válts életmódot a sok felesleges megvásárolt cucc helyett! Legyen az egészséged a legfontosabb, mely mellékhatása, hogy elrepül rólad néhány felesleges kiló. Ez fordítva nem mindig igaz! Ha gyorsan le tudsz fogyni mindenféle kiegészítőkkel, nem biztos, hogy az egészségedet szolgálod veled.

Az én saját márkás termékem az ÉLETMÓDVÁLTÁS SZEMÉLYRE SZABVA!

Az életmódváltás folyamata