Megegyem, vagy ne egyem meg?

Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy NE LEGYÉL SZOMORÚ!

Ne legyél szomorú!

Itt a nyár, és most már a fagyizók terasza is rendelkezésre áll, de nem csak a fagyizók, hanem az éttermek, a kávézók is nyitott kapukkal várnak minket.

Hónapokig a lakásban próbáltuk betartani a diétánkat, most viszont kinyílt a világ.

Azt szeretném mondani neked, hogy nem kell szomorúnak lenned, ha néha egy-egy gombóc fagyit, vagy egy jeges kávét elfogyasztasz a nyáron. Persze ez ne legyen mindennap.

Az életmódváltás folyamata

Van az az eset, amikor sokkal nagyobb stressz neked az, hogy minden egyes családi fagyizás alkalmával át kell élned azt, hogy „nekem ezt nem szabad”; „be kell tartanom, ez már nem fér bele…”

A hozzám beérkező étkezési naplókban előfordul, hogy szomorúan közlitek, hogy megetettek egy sütit és emiatt lelkiismeret-furdalásotok volt! Nem szabad! Már a konzultáción is elmondom, hogy ezt ne tegyétek. Hiszen az ÉLHETŐ ÉLETMÓD az arról szól, hogy bele kell, hogy férjen ez is alkalmanként.

Elsősorban az a célom, hogy úgy változtassuk meg a szokásaidat, hogy közben jól érzed magad. Egyébként ki a fene szeretné megváltoztatni a mindennapjait olyanná, amit nem kedvel? Senki! Hát akkor meg?!

Jelentkezz személyes konzultációra!