Immunerősítés természetes módon

Nagyon jó baktérium-, vírus- és gombaölő tulajdonságú. Egyedülálló aromájában finoman keveredik a vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring illata.
 


Összetevői
Vadnarancs: fertőtlenítő hatása lévén növeli az ellenálló képességet, ugyanakkor elősegíti a méreganyagok, gyógyszermaradványok távozását, ezáltal segíti az immunrendszer működését. Kellemes, finom narancsos aromája nyugtató, hangulatjavító hatású.

Szegfűszeg: finom melegsége „felébreszti”, a szervezetet, átmelegíti, frissít és stimulál, „életigenlésre ösztönöz”. Nagyon erős baktérium-, gomba-, vírusölő tulajdonsága miatt az egyik legerősebb „katonája” az immunrendszernek.

Fahéj: gomba és baktériumölő, fertőzésgátló, görcsoldó, emésztést segítő, stimuláló hatású. Erősíti, élénkíti a lelket. Melenget és átmelegít, fokozza az életkedvet, segíti legyőzni a depressziót.

Eukaliptusz: légúti problémák orvoslója, nyálkaoldó, köptető, köhögéscsillapító tulajdonságú. Jó levegőfertőtlenítő, energizáló, immunerősítő.

Rozmaring: stimulálja és erősíti az immunrendszer működését. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, jó keringésserkentő és általános stabilizáló hatású.

Használata
Aromatikusan: párologtatni, levegőbe permetezni.
Helyileg: talpra, nyakra, gyomor, has területére kenni. 1 csepp illóolaj-keveréket keverjünk össze 15 csepp kókuszolajjal, majd masszírozzuk a nyak aljára (a thymusra), és a talpakra, hogy stimulálja az immunrendszert. Kókuszolajjal még tovább hígítható, főként érzékeny bőrűek és gyerekek esetében.

Jelentkezz személyes konzultációra!

Belsőleg: torokfájás, mandulagyulladás estén is bevethető. Pohár vízbe, mézbe, teába cseppentve, belsőleg is használható. Kipróbált recept felnőttnek: 4 ek mézbe 3-4 csepp Onguard illóolaj, gyereknek 1-2 csepp. 

Én is DoTerrás szeretnék lenni!