AZ ELSŐ LÉPÉSEK A VÁLTOZTATÁS FELÉ!

A többségnek kell egy dátum, egy újabb hétfő, egy újabb hónap, egy újabb év, hogy változásra adja fejét. Szerintem teljesen mindegy, hogy mikor, a lényeg, hogy legyen hozzá útmutató és végre kezdj hozzá!

Kezdheted akár pont MOST!

Legyél felkészült és határozott! Ha hozol egy döntést, akkor ne kételkedj, ne gondolkodj tovább. A döntés a tied és biztos, hogy jól döntöttél, hiszen ezzel a döntéssel az egészségedet és önmagadat helyezted előrébb.

Legyen célod! Az a tapasztalat, hogy nem elég csak úgy csinálni, nem elég a döntést meghozni. Ki kell tűznöd egy célt, ami visz előre. Fontos – és ezt mindig elmondom – , hogy a cél legyen pont egy karnyújtásnyira és még egy picire. Így látod az alagút végét, tehát legyen reális, de nem túl egyszerű. Ha odaértél, akkor bízom benne, hogy lesz annyi motivációd, hogy menj tovább és kitűzz egy újabb karnyújtásnyi és még egy picit célt.

Tervezz! A tervezés alap! Első feladat, hogy leülsz és tervezel. Nem kell mindent azonnal változtatni, de lépésről lépésre tervezd meg, hogy miként jutsz el a célig. A jelenlegi életed, életritmusod, a családi dolgok figyelembe vételével tervezz. Ezt a konzultációimon, és az után-követéssel nagyon jól tudjuk formálni és testre szabni.

Kattints az ingyenes letöltéshez!

Ne állj mérlegre! Helyette fotózz, vagy vegyél elő egy farmert, ami pont szűk rád és ez is lehet egy cél. Legyen rád jó a farmer, aztán nézzük a fotót, hogy mi látszik. Ezek az eredmények újabb löketet adnak neked a folytatáshoz.

Sikersztorikhoz kattints a képre

Használd ki a lehetőségeket! Az után-követés, fogom a kezed szolgáltatást azért ajánlom mindenkinek, mert ebből tudtok a legtöbbet tanulni. Hiszen napi-heti szinten kommunikálunk, te beszámolsz előző napjaidra, én pedig segítem felfedezni a hibákat, illetve támogatni a jó ötleteket, az új szokásaidat együtt alakítjuk ki, így nem érzed magad egyedül.

Lazíts néha! Nem a célom, hogy mindent 110%-on betarts, hanem az, hogy megtanulj úgy élni, táplálkozni, hogy ne add fel, ne kelljen minden évben újra kezdened, ne kelljen koplalnod. Mindig van egy 20%-os rés, ahol lehet lazulni.

A kevesebb néha több! Ne guglizz, ne olvasd a netet. Legyél olyan csoportok tagja, ami a te módszeredet támogatja. Nem kell mindenhol tagnak lenni. Ha eldöntötted, hogy változtass, akkor válasz egy, azaz egyetlen egy módszert. Mindenhol fogsz találni ellene és mellette érveket, ami téged napról napra el fog bizonytalanítani.

Ne hagyd magad! A közösségi oldalak hajlamosak elvinni, és lelombozni. Egy nagy levegővétellel, behúzott hassal készített fotó, a legújabb push-up nadrágok megtévesztőek. Nem kell hinned a szemednek! Csak menj tovább az úton, a te szakértőddel, a te segítőddel, a te motivációddal, a te céljaiddal!

Hajrá! Kezdj hozzá MOST!

TOVÁBB A MEGRENDELÉSHEZ