Esküvő előtti masszázs hatásai

Egy esküvő egyszeri és megismételhetetlen. Egy soha vissza nem térő nap. A menyasszony a legszebb és legkívánatosabb szeretne lenni ezen a napon.

Azonban bármennyire is csodálatos lesz ez nap, a stressz elkerülhetetlen az utolsó napokban. A nagy napot megelőző találkozók, szervezési feladatok, teendők, elintézendők pedig meglehetősen kimeríthetik a menyasszonyt és a vőlegényt is.

A szertartás előtti napokban már gyakran olyan magas fokú az izgalom, izgatottság, hogy rengeteg energiát emészt fel a szervezet az egyensúly fenntartására.

A kimerültség álmatlanságot okozhat, kivetülhet az arcra, étvágytalanság léphet fel, azonban nem adhatjuk fel, hiszen az esküvőre készülni kell.

Ilyenkor jól jöhet egy relaxációs masszázs. Egy illatos masszázs segít ellazulni, elfeledni egy rövidke időre a sok izgalmat.

Amellett, hogy pihentető, enyhíti a testi fájdalmakat, a fejfájást, segít lecsitulni és megélni az adott pillanatot. Az esküvő előtt nem csak a stresszoldásban segíthet a masszázs, hanem a bőr is megszépül tőle, kisimult és üde lesz.

A masszázs Veresegyházon vehető igénybe, illetve igény esetén szívesen házhoz megyek.

Bejelentkezés és egyeztetés: 06 20 331 3171 Sebeők Sarolta