„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
»

Aktuális programok

anyák napi találkozó

 

Mert megérdemled…

Május 5-én, szombaton délután

várunk szeretettel egy virágos napsütéses összejövetelre.

16 órától 17 óráig Zsírfaló intervall edzés

fél óra pihenés és beszélgetés után pedig

17.30-tól 19.00 óráig aroma Yin Jóga Anikóval.

Jó idő esetén szabadtéren!

 

Jegyek elővételben vásárolhatók: személyesen Sacinál (06203313171) vagy átutalással. 

 

Jegyet vásárolok az eseményre!

Az edzésen úgy biztosítod magadnak a helyet, ha a jegyet megvásároltad. Lehet a helyszínen is jegyet venni, amennyiben még lesz szabad hely.

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Megrendelés:

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Üzeneted nekem:

Hogy találtál rám?

 

 

 

A zsírfaló edzésről

Egy olyan mozgás forma, amiben ötvöződik az aerobic, a súlyzós edzés, a sajáttestsúlyos edzés. fekvoMindent zenére ritmusra vézünk, de nincs hozzá koreográfia. A gyakorlatok egymást követik  tudatosan felépítve. Megdolgoztatjuk a karizmokat és a hátizmokat, hogy csinosak legyünk trikóban is. Eltűntetjük az integető izmunkat! Kemény, kerek popsit formálunk kitörésekkel, guggolásokal, ahol vigyázunk a térdünkre és a derekunkra, mert nem a lesérülés a célunk, hanem a jó alak elérése. Végül a törzs izmainkat erősítjük, hogy szép tartásunk legyen.

A zsírfaló egy váltott intenzítású óra, mely a leghatékonyabb aerob edzésforma a zsírégetésre. Órákkal az edzés után is pörgeti az anyagcserét. Megnöveli a szervezet nyugalmi anyagcsere sebességét. Csökkenti az inzulinrezisztenciát, javítja az izomsejtek inzulinérzékenységét. 

 

Az jin jógáról bővebben

A jin jóga jellemzője, hogy hosszan tartunk ki bizonyos testhelyzeteket, ászanákat, nagyjából 3-5 percig maradunk egy-egy pózban, látszólag statikusan. Ám a látszat ellenére nagyon is sokminden történik ebben a mozdulatlanságban: a gravitációt és a test súlyát segítségül hívva, joga yinmiközben teljesen elengedjük magunkat, a mély kötőszövetekben található úgynevezett meridiánok (energia csatornák) – melyek a szerveink működését befolyásolják – erős nyomást kapnak. Mikor kijövünk a pózból, hirtelenjében a nyomás alól felszabadul az áramlás a meridiánokban. Minden meridiánunkhoz jin pózok kapcsolhatók, és ha ezeket tudatosan gyakoroljuk, akkor megtapasztalhatjuk gyógyító, kiegyenlítő, energiafeltöltő hatásukat, akár egy akupunktúrás kezelését.

A jin jóga az érzelmeinkre, a mentális egészségünkre is jótékonyan hat, tisztít és lecsendesít. További el nem hanyagolható hatása, hogy az ízületeket, szalagokat, porcokat és csontokat táplálja, megakadályozza az ízületek kiszáradását, ami a korral jár, így fiatalon tart minket.

Gyere el és tedd próbára, erődet, kitartásodat, hajlékonyságodat! Meditálj, relaxálj, nyújts, hogy sokáig egészséges testben élhess! 

 

 

 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név *

Email cím *

Tárgy *

Üzenet *

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Facebook oldalam

Kövess a Facebookon is!

Facebook