Csoportos óráim

ALAKFORMÁLÓ NŐI TORNA VERESEGYHÁZON
SZERDAI GERINCTORNA, STRETCHING 8:15 – 9:15
Akár hiszed, akár nem a nyújtás is segít a fogyásban!
Minden egyes percben égeted a kalóriákat, amikor nyújtod az izmokat, hiszen az izmokat mozgásra kényszeríted. Könnyűnek hallatszik, de nem az.
Az anyagcserédre is hatással van ez a fajta mozgás, mert az emésztőrendszer mind szervét mozgatjuk, így az egyensúlyba kerül, és javulnak az emésztési funkciók.
Az izmok nyújtása is fejleszti az izmokat, a fejlődéshez a regenerációra is szükség van, hidd el a fájdalra a mozgás a legjobb gyógyszer, és te sokkal jobban fogod érezni magad. 
A nyújtó gyakorlatokkal, a légzés megtanulásával az elmét is nyugalomba helyezzük, a nyugodt test sokkal jobban érzi magát, így minden a mozgást követő tevékenység könnyebb lesz számodra.
SZOMBATI ERŐSÍTŐ EDZÉS 8:15 – 9:15 
Az edzések általában több blokkból épülnek fel. Egy bemelegítéssel, átmozgatással kezdünk. Ez a bemelegítő rész általában ugyanaz, így tudja a testünk, hogy mi következik. Kb. úgy képzeld el, hogy megterítesz a vacsorához, tehát tudni fogja a szervezeted, hogy most enni fog. Így pedig azt tudja, hogy terhelés következik. 
Az edzés során minden testrészünkre dolgozunk. Az edzést pedig 4 perces tabatával tesszük változatossá. 
A NAGYON FONTOS! A gyakorlatoktól nem lesz nagy izmotok, nem lesz férfias testetek, csupán csinos női test várható eredményként. Ehhez van szükség az intervall jellegű edzésre, ami előfordul, hogy tabata, vagy köredzés. Sosincs két egyforma edzést. Hiszen meggyőződésem, hogy cfekvosak akkor érhetünk el látványos fejlődést, ha újra és újra új feladatokat kell teljesítenünk.
 
A GYAKORLATOK összeállítása során figyelek arra, hogy kinek milyen sérülései, fájdalmai vannak, mindenkinek elmondom, hogy az adott gyakorlat helyett ő mit csináljon, vagy hogyan csinálja másképp.
KEZDŐ VAGY? Mi is elkezdtük egyszer… csatlakozz, zárkózz fel, és hamarosan saját teljesítményeden fogsz meglepődni.
Az erősítő edzés nem szenvedés, hanem öröm, hiszen átléped a határaidat, átléped azt a komfort zónát, amiről sokat beszéltél már, de még talán nem ismered. Minden órán egy kicsivel kell többet csinálnod, hogy átlépd. A siker, a flow élmény nem marad el, ezt garantálom. Az edzés alatt azt érzed, nem bírod már tovább, de amikor ezt is megcsináltad, akkor jön az igazi megelégedettség! Megerősíted önmagadat, hogy igenis képes vagy rá!
 
Minden órát 5-10 perces bemelegítéssel kezdünk és ugyanennyi nyújtással, relaxálással zárunk.

Zárt facebook csoport, ahol be tudsz jelentkezni az edzésekre: www.facebook.com/groups/mozduljanyu

Egy alkalom edzés: 2.000 Ft. 

HOZZ MAGADDAL: kézi súlyzót, lábsúlyt, váltócipőt, polifoamot, törülközőt és vizet!
A csoportos órákra kérlek jelentkezz be! Minden esemény a zárt Facebook csoportban megjelenik, ahol bejelentkezhetsz. Amennyiben nem vagy Facebook-tag, kérlek a 06203313171-es telefonszámra írj egy üzenetet, hogy szeretnél jönni. 

MIKOR ÉS HOL TALÁLSZ MEG?

Szerdán  és szombaton 

8:15 – 9:15 között tornázunk 

Cím: Veresegyház, Csomádi út 2-4. a SWAY Tánciskola termében. A Csomádi út felől van a bejárat. 

Várlak szeretettel! 

Ha hoznád a gyerekedet, akkor itt olvasd el, hogy mit kérünk ezzel kapcsolatban!

Edzős videókat pedig itt a youtube csatornámon találsz. 

  Vedd fel velem a kapcsolatot!

  A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Név *

  Email cím *

  Tárgy *

  Üzenet *

  Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával.

  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a kulcsot.