Csoportos óráim

MI AZ A ZSÍRFALÓ EDZÉS?
AZ EDZÉSEK ONLINE IS ELÉRHETŐEK HOSSZÍTOTT VISSZANÉZHETŐSÉGGEL! 
 
Az edzések általában 3×15 perces blokkokra, vagy 4×12 percesre épülnek. A hét napjai fel vannak osztva testrészekre, hétfőn a felsőtest és a hasizmok, szerdán a farizom és a lábak, pénteken intervall edzés, tehát az intenzív zsírégetés van előtérbe helyezve. Ezt azért támogatom, mert a fejlődés akkor érhető el, ha megfelelő terhelést adunk az izmoknak. A gyakorlatokat időre csináljuk, de nem a mennyiség, hanem a helyes kivitelezés számít. NAGYON FONTOS! A gyakorlatoktól nem lesz nagy izmotok, nem lesz férfias testetek, csupán csinos női test várható eredményként. Ehhez van szükség az intervall jellegű edzésre, ami előfordul, hogy tabata, vagy köredzés. Sosincs két egyforma edzést. Hiszen meggyőződésem, hogy cfekvosak akkor érhetünk el látványos fejlődést, ha újra és újra új feladatokat kell teljesítenünk.
 
A GYAKORLATOK összeállítása során figyelek arra, hogy kinek milyen sérülései, fájdalmai vannak, mindenkinek elmondom, hogy az adott gyakorlat helyett ő mit csináljon, vagy hogyan csinálja másképp. Kerülöm az ugrálást, hiszen meggyőződésem, hogy a nőknek az ugrálás nem a legjobb mozgásforma. A nélkül, hogy részletesen belemennénk. Belső szerveink (a gyomor, a méh, a petefészkek, a máj, a vesék, stb…) mind egy szalagrendszeren függnek és alapvetően ezek a szalagok illetve a medence fenék izmai tartják ott
ahová valók.
A ZSÍRFALÁS nem szenvedés, hanem öröm, hiszen átléped a határaidat, átléped azt a komfort zónát, amiről sokat beszéltél már, de még talán nem ismered. Minden órán egy kicsivel kell többet csinálnod, hogy átlépd. A siker, a flow élmény nem marad el, ezt garantálom. Az edzés alatt azt érzed, nem bírod már tovább, de amikor ezt is megcsináltad, akkor jön az igazi megelégedettség! Megerősíted önmagadat, hogy igenis képes vagy rá!
 
Minden órát 5-10 perces bemelegítéssel kezdünk és ugyanennyi nyújtással, relaxálással zárunk.

Zárt facebook csoport, ahol be tudsz jelentkezni az edzésekre: www.facebook.com/groups/mozduljanyu

Egy alkalom edzés: 1.500 Ft egységesen reggel, este. Bérlet: 10+1 alkalom 15.000 Ft, melyet 2 hónapig használhatsz fel. (1alkalom: 1.365 Ft bérlettel)

HOZZ MAGADDAL: váltócipőt, polifoamot, törülközőt és vizet!
A csoportos órákra kérlek jelentkezz be! Minden esemény a zárt Facebook csoportban megjelenik, ahol bejelentkezhetsz. Amennyiben nem vagy Facebook-tag, kérlek a 06203313171-es telefonszámra írj egy üzenetet, hogy szeretnél jönni. 

Online edzések

MIKOR ÉS HOL TALÁLSZ MEG?

Hétfő – szerda- péntek 8.30-9.30 között

Veresegyház, Csomádi út 2-4.

SWAY Tánciskola termében

Várlak szeretettel! 

sway torna 1

Ha hoznád a gyerekedet, akkor itt olvasd el, hogy mit kérünk ezzel kapcsolatban!

Edzős videókat pedig itt a youtube csatornámon találsz. 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név *

Email cím *

Tárgy *

Üzenet *

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával.

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a csillagot.