doTERRA olajok

dōTERRA® CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű illóolajok tiszta, természetes, illatos vegyületek, melyeket a növényekből nagy gondossággal nyernek ki.  Sok olajról azt állítják, hogy terápiás minőségű és némelyek tiszták is, de kevesen vannak alávetve szigorú kémiai összetétel-vizsgálatoknak.

A dōTERRA illóolajok kereszttesztelésen esnek át tömegspektrográfia és gázkromatográfia eljárással, hogy biztosítsák a kivonat tisztaságát és összetételének hatékonyságát minden egyes tételben.

A dōTERRA szorosan együttműködik a vezető illóolaj-vegyészek és a termelők globális hálózatával, hogy kiválassza a megfelelő növényi fajokat, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben gondosan betakarítanak. A növények aromás vegyületeit gyakorlott, nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók nyerik ki és kémiai elemzés alá vetik, hogy biztosítsák a tisztaságot és a megfelelő összetételt.

A dōTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon.

 
A holisztikus szemlélet célja nem csak a tünetek kezelése, hanem az azokat kiváltó ok feltárása és megoldása, megszűntetése.
Az aromaterápia a hagyományos gyógyszerekkel való gyógyítással szemben természetes, káros anyagoktól mentes, azonban valóban erővel bíró hatóanyagaival segítik szervezetünket az öngyógyításban. Nem váltanak ki újabb kezelést igénylő reakciókat.  Emellett az illatuk az, ami biztosan megfog! Ki az, aki nem szereti a jó illatot? Az illatos eszenciák terjengenek a lakásban, miközben te gyógyulsz, egy terápia részese vagy!
Esszenciális olajok segítségével sok féle állapotot orvosolhatunk. Immunrendszert erősíthetünk vele, a gyerekek alvását támogathatjuk, a vérző, gyullad fogínyt kezelhetjük. Nátha esetén az eldugult orrat újra átjárhatóvá teszik. Pajzsmirigy működésünket javíthatjuk, szabályozhatjuk a vércukorszintünket, jó segítség az inzulinrezisztenciában.
 
Ami pedig a legtöbb betegség kiváltója a stressz ellen is hatásos! Már maga az illatok is nyugtatólag hatnak ránk, jó érzéssel töltenek el. Sokan maguk jönnek rá arra az illatozások alkalmával, hogy melyik az ő olajuk, melyik az, ami nekik a legjobban esik. 
 
A nők esetében a stressz az, ami elsősorban kiváltója a hormonegyensúly felborulásának. Rendkívül fontos a stressz csökkentése, mert hatására a mellékvesékben  termelődő kortizol folyamatosan magas szintje hosszútávon progeszteron hiányhoz, vagyis ösztrogén dominanciához vezethet önmagában is. Szervezetünk először koleszterint használ, amelyből progeszteron, majd kortizol lesz (leegyszerűsítve), de amennyiben a túlzott stressz folyamatosan fennáll, így a menstruációs ciklus során termelődő progeszteron is felhasználódik, illetve később nem is termelődik, így a ciklus felborul, a petefészekben bennmaradó petesejtek cisztákká alakulnak, vagy további nőgyógyászati problémák jelennek meg.
Ördögi kör alakul ki, hiszen a stressz képest a hasnyálmirigyet is kikészíteni, mely inzulinrezisztenciához vezet, ami a cukorbetegség előszobája. A kortizol egyik fő szerepe, hogy olyan túlélő üzemmódba kapcsolja a testet, a túléléshez nagy energiára van szükségünk. Az agyunk így gondolkodik: ahhoz hogy menekülni tudjunk az izmoknak erőkifejtésre van szüksége, le kell győzni a stresszt. Így  a kortizol hatására csökken a sejtekben a glükóz felvétele, ezzel biztosítva a magas vércukorszintet a munkához. Tulajdonképpen átmeneti inzulinrezisztenciát hoz létre, mert az izomsejtek inzulinreceptorait blokkolja.
 
Ezek után, ki nem szeretne jó illatú nappaliban tenni-venni, és közben picit lenyugodni élvezni az esszenciák jótékony hatásait?

Mi a különbség a doTerra és más olajok között?

Kedvezményes doTERRA

A doTerra egy új típusú egészségmegőrző programot  kínál esszenciális olajok használatára alapozva.

A doTerra olyan olajakat kínál, melyek tisztábbak és hatékonyabbak  bármely más a piacon jelenleg elérhető olajnál.

Illóolaj keverékek     Önálló illóolajok 

A doTerra ennek érdekében kizárólag CPTG Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű  esszenciális olajokat forgalmaz . Ez azt jelenti, hogy a doTerra olajok nem tartalmaznak töltőanyagokat, hígítót, egyéb mesterséges összetevőt, növény védőszert. Kémia összetételük a hatóanyag szempontjából állandó és a legkorszerűbb kémiai módszerekkel tételenként ellenőrzött.

A doTerra olyan a világban egyedül álló szabadalmaztatott kevert olajokat és olaj alapú készítményeket fejlesztett ki, melyek az emberek mindennapos egészségügyi problémáinak kezelésére alkalmasak. Nagy tisztasága és hatóanyag tartalma miatt alkalmanként 2-3 csepp szükséges, így egyben igen gazdaságos is.

Kedvezményes doTERRA

A doTerra termékei nem gyógyszerek és nem helyettesítik az orvos által adott terápiát, de nagyban segítik a gyógyulást. 

Miért lélegezzük be?

Mert szaglószervünk talán elhanyagolt az állatvilág nagyjainak szaglásához képest, de tudattalanul mágis különleges. Orrunk, szaglószervünk az egyetlen olyan érzékszervünk, amely közvetlen kapcsolatban áll az úgynevezett limbikus rendszerrel, vagyis agyunknak a fejlődéstörténeti sorrendben először kialakult részével. Az illóolajok ezen keresztül gyorsan és könnyedén befolyásolják az idegrendszert, lelki síkon is hatnak, nem csupán a fizikai testre.

Mennyi idő alatt hatnak az illóolajok?

22 másodperc alatt az agyba jutnak
2 perc múlva a véráramban vannak
20 perc múlva az összes sejtünkre hatással vannak

Önálló illóolajok

Illóolaj keverékek

A legnépszerűbb olajok, a teljesség igénye nélkül:

Szegfűszeg: fájdalomcsillapítónak lehet használni, helyi fájdalomcsillapításra, a mérgeket eltávolítja a testből, jó fejfájásra, hányingerre és fogfájásra.

Tömjén: növeli a többi olaj hatását, az agyat erősíti, a bőr gyógyulási folyamatát gyorsítja, csökkenti az idegességet és a mentális és fizikai fáradtságot. Csökkenti a hiperaktivitást, türelmetlenséget, érzékenységet és a nyugtalanságot. Segít fókuszálni és koncentrálni.

Levendula: nyugtalanságra, helyileg horzsolásokra és égési sebekre. Lábsérülések, herpesz, szabálytalan szívverésre, kiütésekre, rovarcsípésre, fájdalom kívül és belül, darázscsípésre, leégésre, napszúrásra, álmatlanságra, depresszió, PMS, és egy természetes antihisztamin (allergia vagy asztma).

Citrom: Használd ízületi gyulladásra, megfázásra, köhögésre, fájó torokra, sebekre, leégésre, fáradtság esetén, székrekedés esetén. A lelket felvidítja, csökkenti a stresszt és a kimerültséget. Belsőleg közömbösíti a mérgeket. Megnyugtatja az elrontott gyomrot.

Indiai citromfű: izomgörcsökre és izomfájdalomra. Alkalmazd a talpon télen, hogy felmelegítsd.

Teafa:  használd rovarcsípésekre, megfázásra, köhögésre, vágásokra, ekcémára, gombásodásra, fertőzések (fül,  orr, torok), pikkelysömörre, száraz kézre, szilánkot kivenni (szegfűszeggel keverve). Fájó torok és sérülések esetén.

Oregánó: talpon , keverd levendulával és borsmentával,  gombás fertőzésekre, fájdalomcsillapításra, gyulladásokra, ízületi gyulladásra, hátfájásra, mindig hígítsd bázisolajjal!

Borsmenta: helyileg fájdalomcsillapításra, horzsolásokra és duzzanatokra. Lázra, fejfájásra, emésztés javítására, hányingerre, idegproblémákra, hányásra.

AromaTouch: használd relaxációra és stressz ellen, a gyulladást csökkenti, masszázshoz alkalmazzuk.

Breathe: használja allergiára, asztmára, bronchitisre, megfázásra, köhögésre, influenzára.

DeepBlue: fájdalomcsillapításra, ízületi gyulladásra, horzsolásokra, fejfájásra, gyulladásra, ízületi fájdalomra, migrénre, izomfájdalomra és reumára.

DigestZen: használd mindenféle emésztési problémára.

OnGuard: felületek fertőtlenítésére, erősíti az immunrendszert, elpusztítja a vírusokat, talpon vagy belsőleg használható.

Purify:  a levegő kórokozói ellen, vágások, baktériumok, minden felületen, rovarcsípések ellen, sebekre. Erősíti az immunrendszert.

TerraShield: elriaszt mindenféle repülő rovart, kullancsot az emberi testtől és az állatoktól.

Illóolaj keverékek     Önálló illóolajok 

INGYENES TERMÉKBEMUTATÓVAL KAPCSOLATBAN KÉRLEK AZ ideirj@mozduljanyu.hu E-MAIL CÍMEN VAGY A +36203313171 -ES TELEFONSZÁMON KERESS!

Az árak tájékoztató jellegűek, melyek az Euro árfolyamváltozással módosulhatnak!