Életmódváltó csomagok

Minden személyre szabott és egyedi

Miért?

Mert nem vagyunk egyformák. Millió-féle diétáról olvashattál már, hallottál már. Az egyik vegán, a másik gluténmentes, a harmadik szétválaszt, aztán időszakosan böjtöl, sok zsírt eszik, sok fehérjét eszik, magas szénhidráttal táplálkozik és még sorolhatnám. Azonban azt is megtapasztalhattad, hogy nem válik be ugyanaz mindenkinél, vagy legalábbis hosszútávon, életmód-szerűen nem tudja tartani. A sablon diéták csak adott időszakra szólnak.

Itt nem fogyókúrázunk, hanem életmódot váltunk!

Miért?

Mert a fogyókúrák ideje lejárt, a jövődet szeretnéd megváltoztatni, akkor hosszútávon gondolkodj! Életmódváltással az egészségedet is megőrzöd, a téged fenyegető betegségeket elkerülheted. Az életmódváltás egy folyamat, tehát nem egyik napról a másikra hagyod el az összes étkezésedet, és élelmiszert, majd kezdesz egy koplalásba, sanyargatásba, szenvedésbe.

“fogom a kezed” online kapcsolat

Lépésről lépésre haladunk!

Miért?

Mert nekem az a fontos, hogy te tényleg végig csináld! Az amit tőlem kapsz, az csak egy szelet, neked kell majd odatenni magad. Nem titkolom, hogy lemondással jár, időt kell rá szakítani.

Válassz a csomagok közül!

Nincs automatizált rendszer!

Miért?

Mert így lesz a lehető legpontosabb az ajánlásom. A tanácsadás egy adatlap felvételével kezdődik, ún. anamnézissel, amikor arról kérdezlek, hogy miként élsz most, milyen szokásaid vannak. Ez a konzultáció nélküli csomagok esetében írásban történik, kapsz tőlem sok sok kérdést, amire válaszolnod kell, ebből fogok dolgozni.

Ehhez neked még készítened kell egy étkezési naplót, mely 3-5 napodat mutatja be nekem. Ezt használom majd arra, hogy a napi ritmusod lássam, tudjam, hogy mikor szoktál enni. Az étkezési napló tartalmáról bővebben ebben a cikkemben olvashatsz.

A következő lépés, hogy kapsz tőlem teszteket, amik online felületen elérhetőek, be kell x-elgetned, visszaküldened. Nincs automatikus kiértékelés, hanem én olvasom el az összes kérdésre adott válaszodat, hogy jobban megismerjelek és ha eltérés vélek felfedezni, akkor rákérdezhessek, és megbeszéljük, így egészen pontosan tudom majd, hogy neked milyen étkezés válna be.

A táplálkozásodat elsősorban a hormontípusok és az anyagcsereidegrendszeri típusod alapján tervezem meg, de bizonyos esetekben képes vagyok ettől eltérni, ha úgy ítélem meg a helyzetet, hogy neked nem erre van szükséged. Természetesen minden esetben elmondom, hogy miért ajánlom neked az adott táplálkozási formát, megmagyarázom, hogy mi a cél, hogy értsd te is.

Jelentkezz személyes konzultációra!

Ezt kapod tőlem az ajánlásban:

1. Táplálkozási típusod jellemzése (viszonylag általánosabb anyagrész)
Itt ismertetem veled azt, hogy a tesztek alapján melyik típusba soroltalak és miért. Mik az adott típus jellemzői, mi az, ami miatt hízik, mik azok az élelmiszercsoportok, amik nem előnyösek a számára.

2. Kalória, tápanyag arányok, ritmus
Itt ismertetem veled azt, hogy hány kalóriára van szükséged, azt milyen arányban érdemes fehérjékre, zsírokra és szénhidrátokra bontanod. Mikor javasoltak az étkezésed a napi ritmusodhoz, munkádhoz, edzésedhez képest. Ezért van szükség a feltérképezés során a napi rendedre, és három-öt napos étkezési naplódra.

Válassz a csomagok közül!

3. Élelmiszer lista
Megbeszéljük mik a számodra jótékony, és kerülendő élelmiszerek. Ehhez kapsz egy élelmiszerlistát is, amin ezeket megtalálod. A lista egyébként szintén egyéni, hiszen a típusodtól is függ, hogy milyen fajta húsokat, gyümölcsöket javasolt előnyben részesítened a táplálkozásod során. Semmi nincs tiltva, de te döntöd el, hogy milyen gyorsan haladsz az úton, és mikor éred el azt, hogy betartsd a lehető legpontosabban az élelmiszerlistádat.

4. Edzés – pihenés
Ajánlásom során arra is kitérek, hogy a jelenlegi testalkatoddal, időbeosztásoddal, szokásaiddal melyik az a mozgásforma, ami számodra a legideálisabb. Mikor és mennyi ideig javasolt heti szinten a sport. Természetesen aki túledzettségi állapotban van, túlterhelt, vagy mellékvese kimerülés jelei mutatkoznak, azoknak pedig a relaxációról, a napi meditációról, a stressz levezetésének lehetőségeiről írok ebben a részben.

Válassz a csomagok közül!

5. Vitaminok és egyéb terápiák
A táplálkozás, a mozgás, pihenés mellett nagyon fontos része az ajánlásnak az egyénre szabott étrendkiegészítők ismertetése is. A feltérképezés során, ha rendelkezésre áll aktuális – 3 hónapnál nem régebbi – laboreredmény, akkor azt is figyelembe véve állítom össze az anyagot. Ez megint lehet oka annak, ha nem az anyagcsere és hormontípus szerinti táplálkozás javaslom, de ismertetem az anyagban. Az egészséged megtartása, vagy a gyógyulási folyamat elősegítése érdekében ajánlok vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat.

Jelentkezz személyes konzultációra!

Ebben a részben említem meg az aromaterápiás olajok használatát, javaslok komplett kiegészítő terápiákat (reflexológia, masszázs, mozgásterápia, gyógynövényteák, kineziológia, stb.) arra vonatkozóan, hogy miként tudod az immunrendszeredet erősíteni, hogyan éred el mielőbb a célodat, küzdesz meg az adott hormon-egyensúlytalansággal, vagy hogyan tudod a berögzült paradigmáidat levetni.

A csomagokról, az árakról bővebben az alábbi menüben tájékozódhatsz:

Válassz a csomagok közül!