„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
»

Előadások, teadélutánok

 

MOZDULJ KI ANYU!

Csoportos tanácsadás, teadélutánok, előadások

Hívd össze a barátnőidet és vágjatok bele együtt az életmódváltásba!

jöjjünk össze hird

A részletekről érdeklődj kérlek az oldal alján lévő kapcsolati lehetőségek egyikén!

line 1

Teadélutánokteadélután január

Kötetlen beszélgetések az egészséges életmód témakörében. Kérdések-válaszol. Lehet-e este 18 óra után enni? Miért kell fehérjét fogyasztani? Jó-e, ha este csak egy almát eszel? Többször elkezdted, de sosem sikerült elérni a kitűzött célt? Mi motivál, hogy marad meg a motiváció? Mennyit kell mozogni egy nap? Mit tehetsz még azért, hogy jobb legyen a közérzeted? Milyen a jó napirend? Én hogy csinálom? Cukorbeteg felmenőim vannak, mekkora esélyem van, hogy én is cukros leszek? Jó a kávé, vagy nem jó? Milyen tejet igyak? Tényleg előre kell tervezni, tervezés nélkül nem sikerülhet? Most már sosem fogok pizzát enni? A teadélutánokon az ideális létszám 10-12 fő, így mindenkivel lehet beszélgetni, mindenki felteheti kérdéseit a témában.

A teadélutánok akár több alkalmas beszélgetések is lehetnek, egymásra építve a témákat. A látogatók életmód- és étkezési naplójukat kielemzése is sorra kerülhet.

line 1

Előadások

Középiskolák, általános iskolák egészségnapjain, Bioboltok egészségnapjain, Művelődési házak felkérésére szívesen tartok előadásokat, mely témáját és volumenét tekintve igényelhet technikai felszerelést is.

Középiskolákban – egészségmegőrzés és betegségmegelőzés fiatalon. Miért fontos a testmozgás? Hogy kerüljük a stresszt, a testünk fő ellenségét? Előadás csak lányoknak a női hormonokról. Előadás fiúknak a fitnesz termek világáról.  Kb. 45-75 perc, a fiatalok kérdéseire igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni.

Általános iskolákban – egészség napokon, projekt napokon. Gyömölcskóstoltatás, szembekötős zöldség kitapogatós játékok, kvíz- és találóskérdések, csapatmunkában, egészséges mese. Beszélgetés az egészséges élet fontosságáról a gyerekek szintjén és nyelvén. A tankönyvben ismertetett tananyaggal szinkronban. 

zöldség tapogatás 2

Bioboltok  – melyik termék mire jó. Mit egyek, hogy jól legyek? A szomszédom ezt eszi lefogyott, nekem ez mért nem válik be? Csodabogyókkal, vagy csodabogyók nélkül? Melyek azok az ételek, amelyekről azt hisszük diétás, és tele van cukorral? Hogy győzzük le a cukoréhségünket? NoCarb Noodle termékcsalád bemutatás, termékekkel együtt, akár kóstoltatással.

PhototasticCollage-2016-03-09-17-24-10

Művelődési Házak, egyéb intézmények: előre egyeztetett témákban. Saját bemutatkozás, hol kezdtem, mi motivált, hogy lettem gépírónőből életmód tanácsadó. Mit gondoltam az elején és mit gondolok most. Hogy előzzük meg a betegségeket? Mi a fontosabb a kockahas vagy az egészségünk? Mi a különbség a paleo étkezés, a diétás étkezés, a 90 napos fogyókúra, az Athkins diéta, az Update diéta , azaz a divat diéták és az egészséges életmód között….

 

Érdekes lehet? Vegyük fel a kapcsolatot és beszéljük meg:

Vedd fel velem a kapcsolatot!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név *

Email cím *

Tárgy *

Üzenet *

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával.

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Személyesen

Budapesttől mindössze 20km-re Veresegyházon várlak szeretettel. Tedd meg az első lépést az egészséges életmód felé!

Konzultációk