Ez most a legolcsóbb!

Online alap-csomagot rendelt és betartotta a javaslataimat 🙂

A jelenleg legolcsóbban elérhető csomagom 2020. június 1-től vehető igénybe 2020. augusztus 31-ig!

Ez a csomag az alábbiakat tartalmazza:

  • Online kapcsolattartás 4 héten át “fogom a kezed” (10.000 Ft értékben)
  • Ajándék 2 hét, azaz 6 alkalom 60 perces online edzés (nem időhöz kötött, hosszú visszanézhetőséggel)! (9.000 Ft értékben)
  • Táplálkozási javaslat, élelmiszerlistával, receptekkel, minta étrenddel, természetgyógyászati terápiákkal együtt! (20.000 Ft értékben)
  • 39.000 Ft helyett csak 25.000 Ft!

AJÁNDÉK ONLINE EDZÉSEK!

50% KEDZVEMÉNY A HAVI KAPCSOLATTARTÁSRA!

Online edzések

“A másikkal “jót tenni” csak akkor lehet, ha észre sem vesszük. A valódi “jótett” nem is lehet más, mint hogy a másik embert önmagához visszavezetjük; saját erejére, sorsmegoldó hatalmára ráébresztjük – végső soron, hogy megtanítjuk önmagát szeretni.”

Sok szeretettel várlak személyes konzultációra is Veresegyházon.

Minden csomag, tehát ez is kiegészíthető bármikor a későbbiekben:

  • További online konzultációval 10.000 Ft / 60 perc
  • Étrenddel és receptekkel 7.500 Ft / 3 napos étrend
  • Étkezési napló kontroll, “fogom a kezed” – folyamatos kapcsolattartás 10.000 Ft / hó
Nézd meg a többi lehetőséget is!

“A legtöbb problémád azért keletkezett, mert olyan voltál, amilyen. Ahhoz, hogy túllépj valamin, meg kell változnod. Nem maradhatsz ugyanolyan, mert akkor a gondod is megmarad annak, ami volt. Ismételed, szüntelenül.”

Mindig írd fel, hogy mit eszel és hogy érzed magad tőle, hogy megismerd a saját tested működését!

MEGRENDELÉS - Élj Élhető Életmódot!

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Hol találtál rám?!

Üzenet (ide írd, ha ajándékba adod):

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával* (kötelező)

Megjegyzés: Ezt követően kapsz egy automatikus visszaigazoló e-mailt, melyben az átutaláshoz szükséges adatokat találod. Fizetni átutalással, vagy személyes találkozó esetén készpénzben tudsz.
ÁSZF:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@r-medical.hu e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Küldés" gombra való kattintással Sebeők Sarolta E.V.-val kötöd (2161 Csomád, Liget u. 6.; adószám: 86118798-1-33 E.V nyilvántartási szám: 51254915)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 munkanap.