“Fogom a kezed” utánkövetés

ONLINE KAPCSOLATTARTÁS E-MAILEN (10.000 Ft / hó)

Az online kapcsolattartás e-mailen azt jelenti, hogy voltál nálam konzultáción, az életmódváltáshoz a javaslatokat, ajánlásodat megkaptad. Elvileg tudod, hogy mit kell tenned, de úgy érzed, hogy nagyon egyedül vagy ebben az ügyben és szeretnéd, hogy “fogjam a kezed”. Ilyenkor alkalmazzuk ezt a szolgáltatást.

Több részből tevődhet össze:

  • kalóriabázis átnézése, írásban történő kiértékelés
  • étkezési napló más formában történő vezetése és annak ellenőrzése, véleményezése
  • életmódváltás ideje alatt felmerülő kérdéseidet megválaszolom

Ezek együtt, akár külön-külön is  részét képezhetik ennek a szolgáltatásnak. Ha nem vezetsz naplót, csak írsz minden héten egy levelet, megírod a tapasztalataidat, kérdéseidet összegyűjtöd, akkor azokra küldöm a válaszokat. 

A csomag nem a levelek darabszámától függ, hanem dátumtól dátumig 30 napra szól!

Azaz, ha az alábbi megrendelő napon megrendeled a „tartsd velem a kapcsolatot e-mailen”, akkor a visszaigazoló mailben fogod találni az utaláshoz szükséges adatokat. Az utalás beérkezését követően kapsz tőlem egy számlát és egy e-mailt, amikortól a dátum indul. Az e-mailben leírom neked az összes fontos tudni valót arról, hogy miképp zajlik ez a kapcsolattartás.

TOVÁBB A MEGRENDELÉSHEZ

Kapcsolattartásunkról röviden:

Kérlek ne naponta írj, ha van rá lehetőséged, akkor gyűjtsd össze a kérdéseidet és egyszerre többet tegyél fel.

Kérlek, ha étkezési naplót vezetsz, akkor vagy gépeld be, vagy vezesd a kalóriabázisban, a lefotózott naplókat nem tudom értékelni.

Tudnivalók az étkezési napló kitöltéséhez és étkezési napló sablon letöltése

Kérlek legyél türelmes, mert edzőként és reflexológusként is dolgozom, így nem biztos, hogy van időm mindennap a gép elé ülni.

Legyen csodás napod! Saci