»

Konzultációk

 

DSC_0080-EditOnline és személyes tanácsadást is igényelhetsz. Minden egyes csomagom a hormontípusok és anyagcseretípusok szerinti életmódról szól. Annál sokkal többről is, hiszen mindenkivel külön-külön foglalkozom. A motiváció, az énképed, az időbeosztásod, a női dolgaid, a hormonvilágod az, amit rendbe teszünk. A test-lélek-egészség háromszögében dolgozunk. Minden esetben biztos segítségre és támogató gondolatokra találsz!

Levelezzünk! Beszéljünk! Találkozzunk! Melyik a legjobb neked?

 

ingyenes tudasanyag

„Mire vársz? A tökéletes időpontra? Ne várj arra, hogy az élet megtörténjen veled, indulj, és idézd elő a történést!” “Ne azzal próbálkozz, hogy éveket adsz az életedhez, inkább adj életet az éveidhez!”- Bob Gass

 

CSOPORTOS KONZULTÁCIÓ 4.750 Ft-tól

Neked ajánlom a JÖJJÜNK ÖSSZE! csomagomat, ha néhány barátnődet is össze tudod hívni egy szuper jó beszélgetésre. Motiválódjatok! A beszélgetés 45 perc, mely alatt elmondom nektek, hogy mik a élhető életmód alapjai. Kérdéseket teszek fel, hogy meg tudjam mondani nektek, hogy mi a megoldás a problémátokra.

Gyűjtsetek be minden információt tőlem! Írjátok fel előre a kérdéseket, mindenki hozza magával, mert egy igazán jó beszélgetésnek nézünk elébe! Miért jó ha többen vagytok? Mert így amit te esetleg nem kérdeznél meg, a barátnőd lehet, hogy felteszi. Szuper jól ki tudjátok egymást egészíteni!

Az ár 4.750 Ft/fő (ajánlott létszám 4fő) tartalmazza:

 • 45 perc beszélgetés az anyagcsere- és hormontípusok témájában
 • 1 hónapig e-mail kommunikáció
 • AJÁNDÉK: mindenkinek 20% kedvezményt adok a “beszéljünk róla!” csomaghoz, ahol már személyesen, négyszemközt tudok információkat, javaslatot adni a sikeres életmódváltáshoz.

 

„Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megváltoztatni. Inkább megváltoztatom a dolgokat, amelyeket nem tudok elfogadni.
Angela Davis”

A L A P csomagom 9.500 Ft

Neked ajánlom az ÍRJUNK RÓLA! csomagot, amennyiben messze vagy tőlem vagy te jobban szereted előre összeírni a gondolataidat, kérdéseidet, szereted, ha a válaszokat többször elolvashatod! Sok mindennel tisztában vagy, már vezetsz étkezési naplót, vagy kalóriabázist használsz. Szükséged van egy kis kontrollra, mert néha elúszol. Jól mennek a dolgok, de valami nincs rendben.

Először is fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Egy hónapig tudom nézni az étkezési naplódat heti szinten, valamint kérdéseidre válaszolok e-mailen.

A csomag ára: 9.500 Ft

 • egy hónapig e-mail kommunikáció
 • e-mailen küldök anyagokat a témában elolvasásra.
 • kitöltött táplálkozási kérdőív elemzése

 

„Motiváljuk magunkat másként, amikor elkötelezettek, és amikor bizonytalanok vagyunk! Amikor már elhatároztuk, hogy cselekedni fogunk, összpontosítsunk a még hátra lévő fejlődésre – a jelenlegi és a kívánt állapot közötti távolság leküzdésének vágya előrevisz majd bennünket. Ha a meggyőződésünk még nem eléggé szilárd, gondoljunk a már megtett útra. Ha eddig a pontig már eljutottunk, hogyan is adhatnánk fel?
Adam Grant”

 

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS 19.900 Ft

Neked ajánlom a BESZÉLJÜNK RÓLA! csomagomat, ha szívesen találkoznál velem és beszélgetnénk azokról az életmódbeli problémákról, amikre még nem találtál megoldást! Már tisztában vagy sok dologgal, rengeteget olvastál az oldalamon az étkezésről, tudod, hogy mit mikor mivel kellene enned, de még hiányzik valami. A személyes találkozások sokkal eredményesebbek, mint az online kommunikációk. Én is jobban át tudom adni a tudást, és neked is könnyebben jönnek a kérdések! Ne feledd, ez a csomag is tartalmazza az utólagos e-mail kommunikációt, illetve étkezési napló elemzést. Így a beszélgetésünket követően még ezeket is kihasználhatod.

lőször is fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után  meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. 

A csomag ára: 19.900 Ft 

 • 45 perces konzultáció személyesen vagy skype-on az anyagcsere- és hormontípus témában
 • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése
 • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája

„Soha egyetlen percig nem fordult meg a fejemben, hogy feladom. Mert hiszek abban, hogy az ember legfőbb dolga ezen a világon, hogy az álmait valóra váltsa. Higgyétek el, sohasem késő!
Harle Tamás”

 

KOMPLETT ÉLETMÓD CSOMAG 24.500 Ft

Neked ajánlom az ÉLJÜNK ÉLHETŐ ÉLETMÓDOT! csomagomat, ha még úgy érzed sok információ szükséges.  Az ingyenes tudásanyag biztosan nagy segítség neked, azt mindenképpen töltsd le, majd először csak írd fel a kérdéseidet. Nem sok idő a 45 perc, de a lényeget átbeszéljük, majd a következő egy hónapban sok-sok levélváltáson fogunk keresztül menni.

Először is fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Hogyan kell kiszámolnod az egyes adagokat, mennyit kell enned, mikor kell enned. Ebben a csomagban 3 napos konkrét kiszámolt étrendet is kapsz! 

A csomag ára: 24.500 Ft

 • egy hónapig e-mail kommunikáció
 • 45 perces konzultáció személyesen, vagy skype-on az anyagcsere- és hormontípus témában
 • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése
 • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája
 • 3 napos étrend a fentiek alapján összeállítva
 • AJÁNDÉK CSOMAG

 

 

érdekel4

„Minden csoda a tiéd lehet, a legmerészebb álmaidat is megépítheted – de lassan. Téglánként. Minden tégla lerakásához türelem kell, kitartó szorgalom, s főleg hit, hogy ebből végül ház lesz.”

Ingyenes anyag Tanácsadás Ingyenes Táplálkozási kérdőív

 

 

 

INGYENES táplálkozási kérdőív

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg