„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
»

Konzultációk

 

Életmód- és táplálkozási tanácsadás online vagy személyesen

 

Szeretnéd tudni, hogy milyen anyagcsere és hormontípusba tartozol? Annál DSC_0080-Editsokkal többet is megtudhatsz most magadról, hiszen mindenkivel külön-külön foglalkozom. A motiváció, az énképed, az időbeosztásod, a női dolgaid, a hormonvilágod az, amit rendbe teszünk. A test-lélek-egészség háromszögében dolgozunk. Minden esetben biztos segítségre és támogató gondolatokra találsz!

 

„Mire vársz? A tökéletes időpontra? Ne várj arra, hogy az élet megtörténjen veled, indulj, és idézd elő a történést!” “Ne azzal próbálkozz, hogy éveket adsz az életedhez, inkább adj életet az éveidhez!”- Bob Gass

 

Még nem tudod mire van szükséged? Ajánlom figyelmedbe az egy órás konzultációs lehetőséget, melyet személyesen vagy online is megejthetünk. Ennek dí­ja: 10.000 Ft/óra

„Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megváltoztatni. Inkább megváltoztatom a dolgokat, amelyeket nem tudok elfogadni.
Angela Davis”

 

A L A P csomag 9.900 Ft

Neked ajánlom az ALAP  csomagot, amennyiben úgy érzed nincs szükséges találkozóra, vagy skype beszélgetésre, inkább csak e-mailen kommunikáljunk. Ugyanúgy megkapod az anyagcsere és hormontípusod jellemzőit, azt, hogy melyek azok az élelmiszerek, melyek előnyösek számodra, mit, mikor, mennyit és milyen arányban javasolt étkezned.  

Mindehhez fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Egy hónapig fogom a kezed és ha kéred ellenőrzöm az étkezési naplódat heti szinten, valamint kérdéseidre válaszolok e-mailen.

A csomag ára: 9.900 Ft

 • e-mail kommunikáció, étkezési napló elemzése heti rendszerességgel
 • online tudásanyag küldése
 • kitöltött táplálkozási kérdőív elemzése, komplett ajánlás készítése
 • javasolt élelmiszerek listája

 

A csomaghoz bármikor vásárolhatsz kiegészítésképpen konzultációt is, melynek óra díja 10.000 Ft, ez lehet személyes vagy online.

 

 

„Motiváljuk magunkat másként, amikor elkötelezettek, és amikor bizonytalanok vagyunk! Amikor már elhatároztuk, hogy cselekedni fogunk, összpontosítsunk a még hátra lévő fejlődésre – a jelenlegi és a kívánt állapot közötti távolság leküzdésének vágya előrevisz majd bennünket. Ha a meggyőződésünk még nem eléggé szilárd, gondoljunk a már megtett útra. Ha eddig a pontig már eljutottunk, hogyan is adhatnánk fel?
Adam Grant”

 

ONLINE VAGY SZEMÉLYES TANÁCSADÁS 19.900 Ft

Neked ajánlom az ONLINE konzultációs csomagomat, ha szívesen találkoznál velem személyesen, vagy online a monitor előtt és beszélgetnénk azokról az életmódbeli problémákról, amikre még nem találtál megoldást! 

Mindehhez fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után  meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. 

A csomag ára: 19.900 Ft 

 • 60 perces konzultáció személyesen vagy skype-on az anyagcsere- és hormontípus témában
 • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése, értékelése és az ajánlás átbeszélése
 • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája

 

A csomaghoz bármikor vásárolhatsz kiegészítésként konzultációt,  melynek óradíja 10.000 Ft akár személyes, akár online.

Ehhez a csomaghoz bármikor vásárolhatsz kiegészítésként 3 napos kiszámolt étrendkészítést, melynek díja: 5.500 Ft

 

„Soha egyetlen percig nem fordult meg a fejemben, hogy feladom. Mert hiszek abban, hogy az ember legfőbb dolga ezen a világon, hogy az álmait valóra váltsa. Higgyétek el, sohasem késő!
Harle Tamás”

 

KOMPLETT ÉLETMÓD CSOMAG 24.500 Ft

Neked ajánlom az ÉLJÜNK ÉLHETŐ ÉLETMÓDOT! csomagomat, ha konkrét étrendre is szükséged van!

Ehhez fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Hogyan kell kiszámolnod az egyes adagokat, mennyit kell enned, mikor kell enned. Ebben a csomagban 3 napos konkrét kiszámolt étrendet is kapsz! 

A csomag ára: 24.500 Ft

 • egy hónapig e-mail kommunikáció, bármilyen kérdésed van, kapsz rá választ
 • 60 perces konzultáció személyesen, vagy skype-on az ajánlásod átbeszélésére
 • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése
 • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája
 • 3 napos étrend a fentiek alapján összeállítva
 • AJÁNDÉK motivációs tárgy

 

„Minden csoda a tiéd lehet, a legmerészebb álmaidat is megépítheted – de lassan. Téglánként. Minden tégla lerakásához türelem kell, kitartó szorgalom, s főleg hit, hogy ebből végül ház lesz.”

Itt rendelheted meg a neked tetsző csomagot!

Mivel vigyázok a Földre, amin élhetünk, ezért nem támogatom az offline kiadványokat! Minden anyagomat online formában megvásárolhatod!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Hol találkoztál a Mozdulj Anyu oldallal, hogy jutottál el hozzám?

Üzeneted nekem:

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Facebook oldalam

Kövess a Facebookon is!

Facebook