»

Ingyenes tudásanyag

Rengeteg olvastál már az életmódváltásokról? Teljesen elvesztél, azt sem tudod, mit mikor és mivel egyél? A zsír vagy a szénhidrát a mumus a tányérodon? Mit gondolok én a helyes táplálkozásról? Azt válaszolom erre neked, hogy nem szabad megfosztani magadtól semmit, mert akkor biztosan nem fog sikerülni, hiszen folyamatos stressznek vagy kitéve. Azonban a cukrot, a lisztet és a mű dolgokat én sem támogatom!

line 1

INGYENES TUDÁS CSAK NEKED!

  

Típus kérdőív BODYWAKES

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg