»

Ingyenes tudásanyag

 

Rengeteg olvastál már az életmódváltásokról? Teljesen elvesztél, azt sem tudod, mit mikor és mivel egyél? A zsír vagy a szénhidrát a mumus a tányérodon? Mit gondolok én a helyes táplálkozásról? Azt válaszolom erre neked, hogy nem szabad megfosztani magadtól semmit, mert akkor biztosan nem fog sikerülni, hiszen folyamatos stressznek vagy kitéve. Azonban a cukrot, a lisztet és a mű dolgokat én sem támogatom!

Az ingyenes tudásanyagért semmi mást nem kell tenned, mint feliratkoznod a hírlevélre és máris tied a letölthető anyagom. A hírlevélben küldöm neked azokat a további információkat, melyek segítenek neked az életmódváltásban!

ingyenes tudasanyag

 


INGYENES táplálkozási kérdőív

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg