Tudásanyagok letöltése

Élj   Élhető   Életmódot   című   e-book

nem más, mint egy több, mint 80 oldalas olvasmány, az ingyenes tudásanyag tovább fejlesztett verziója. 

Ára: 3.990 Ft helyett

AKCIÓSAN! 1.990 Ft

A tartalomból: Motiváció, Én kép kialakítása, Helyes időbeosztás, Tudatos és egészséges táplálkozás, Anyagcseretípusok, Hormontípusok jellemzői, Testedzés típusonként, Edzés elmélet, Zsírégetés, Hétköznapi népbetegségeink és a megoldások.

E-BOOK további információk

Továbbá ajánlom figyelmedbe az ingyenes tudásanyagomat!

Az anyag általános információkat tartalmaz számodra, mely segíthet elindulni az életmódváltásban.

Ingyenes anyag LETÖLTÉS

ÉLETMÓD MUNKAFÜZET INGYENESEN LETÖLTHETŐ

A tartalomból: időbeosztás segítő, tervezz előre, minőségi idő tervezés, edzés tippek.

Valahogy nem megy neked ez az előre tervezés, pedig az életmódváltás alapja! Előre tervezzük a napjainkat, az étkezéseinket, a teendőinket, de kéne egy kis segítség! Akkor ez neked való! munkafüzet élj élhető életmódotNem csak időbeosztásról szól, hanem rengeteg olyan ötletet találsz benne, amivel saját magadat motiválhatod. Önértékelés – a legjobb és legérdekesebb dolog. Hogyan csináld nap, mint nap, vagy hétről hétre? Fogadd meg, hogy idén igenis eléred azt a reális célt, amit kitűztél. Óriási a különbség a leírt és a gondolataidban tartott célok között! Ki kéne próbálnod!

A napló edzéshez ad mentőöveket, gyakorlatsorokat kínál azokra az esetekre, ha épp nem tudsz elmenni tornázni, edzeni. Mentőöveket kínál az étkezéshez is, melyek azok az élelmiszerek, amelyek mindig legyenek otthon és melyek azok, amiket sose tegyél a kosaradba, így biztosan nem is nyúlsz hozzá. További rengeteg érdekes, önmagad megismerését és más oldalról való megközelítését segítő praktikák a munkafüzetben. 

Munkafüzet LETÖLTÉS

„Soha egyetlen percig nem fordult meg a fejemben, hogy feladom. Mert hiszek abban, hogy az ember legfőbb dolga ezen a világon, hogy az álmait valóra váltsa. Higgyétek el, sohasem késő!  Harle Tamás”

RECEPTEK INGYENESEN LETÖLHETŐEK

Az elmúlt évek legkedveltebb – elsősorban szénhidrátcsökkentett receptjei összegyűjtve egy csokorba! Ezekhez a NoCarb Noodle liszteket használtam, de helyettesíthetők Szafi Reform rostkeverékkel is.

A tartalomból: Eszterházy torta, Oreo torta, Gesztenyés alagút, több féle tiramisu, sütés nélküli torták, kalácsok, bejgli, linzerek, sós sütemények, bonbonok, trüffelek, zserbó, pizza variációk, bagett, somlói galuska, almás pite és még sok finomság.   

Receptek neked LETÖLTÉS

„Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megváltoztatni. Inkább megváltoztatom a dolgokat, amelyeket nem tudok elfogadni.
Angela Davis”

RECEPTEK INGYENESEN LETÖLTEHETŐEK

Amikor kiderült, hogy szénhidráttípus vagyok és több egészséges szénhidrátot kell fogyasztanom, elkezdtem kicsit szénhidrátban gazdagabb receptek alapján sütni, főzni. Ebben a könyvben ezt osztom  meg veletek. A receptekhez elsősorban gluténmentes liszteket használtam, Szafi Reform és Szafi Free sütőliszteket.

Tartalomból: gyerekeknek zabkeksz, útravaló smoothiek, szendvicskrémek, sütőtök krémleves, kókusztekercs nyersen, gluténmentesen, tejmentesen készülő zsemlék, vega energia golyók, tortilla alaprecept, hamburger pogácsa és még sok finomság.

Receptek 2018 LETÖLTÉS

Kattints a képre az anyagért!

Adatvédelmi tájékoztató

„Mint egy hullócsillag, legyőzheted a távolságot. Nem lesz könnyű, de ha hiszel magadban és nem nézel vissza, akkor bármi sikerülhet.”