Ingyenes anyag letöltése

Az anyag általános információkat tartalmaz számodra, mely segíthet elindulni az életmódváltásban.

Ingyenes anyag LETÖLTÉS

„Soha egyetlen percig nem fordult meg a fejemben, hogy feladom. Mert hiszek abban, hogy az ember legfőbb dolga ezen a világon, hogy az álmait valóra váltsa. Higgyétek el, sohasem késő!  Harle Tamás”

LETÖLTHETŐ MUNKAFÜZET A MINDENNAPOKHOZ

Munkafüzet letöltése

TOVÁBBI INGYENES ANYAGOK SZÁMODRA

Az elmúlt évek legkedveltebb – elsősorban szénhidrátcsökkentett receptjei összegyűjtve egy csokorba! Ezekhez a NoCarb Noodle liszteket használtam, de helyettesíthetők Szafi Reform rostkeverékkel is.

A tartalomból: Eszterházy torta, Oreo torta, Gesztenyés alagút, több féle tiramisu, sütés nélküli torták, kalácsok, bejgli, linzerek, sós sütemények, bonbonok, trüffelek, zserbó, pizza variációk, bagett, somlói galuska, almás pite és még sok finomság.   

Receptek 1. LETÖLTÉS

„Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megváltoztatni. Inkább megváltoztatom a dolgokat, amelyeket nem tudok elfogadni.
Angela Davis”

RECEPTEK INGYENESEN LETÖLTEHETŐEK

Amikor kiderült, hogy szénhidráttípus vagyok és több egészséges szénhidrátot kell fogyasztanom, elkezdtem kicsit szénhidrátban gazdagabb receptek alapján sütni, főzni. Ebben a könyvben ezt osztom  meg veletek. A receptekhez elsősorban gluténmentes liszteket használtam, Szafi Reform és Szafi Free sütőliszteket.

Tartalomból: gyerekeknek zabkeksz, útravaló smoothiek, szendvicskrémek, sütőtök krémleves, kókusztekercs nyersen, gluténmentesen, tejmentesen készülő zsemlék, vega energia golyók, tortilla alaprecept, hamburger pogácsa és még sok finomság.

Receptek 2. rész LETÖLTÉS

Kattints a képre az anyagért!

Adatvédelmi tájékoztató

„Mint egy hullócsillag, legyőzheted a távolságot. Nem lesz könnyű, de ha hiszel magadban és nem nézel vissza, akkor bármi sikerülhet.”