Ingyenesen letölthető anyagok

Kedves Érdeklődő Életmódváltó!

Rengeteg olvastál már az életmódváltásokról? Tudom, én is így kezdtem. Ismerem, azt az érzést, amit te most érzel. Tudom, mert én is két kicsi gyerek mellett kezdtem el életmódot váltani. Ismerem azokat kis bukkanókat, azokat mélypontokat, amiken te is keresztül mész majd, ha belevágsz. Éltem túlsúllyal, éltem cukron és fehér liszten, nekem is van háztartásom, és van egy férjem, aki nem akar életmódot váltani. Van egy családom, akinek ugyanúgy főznöm kell mindennap

Teljesen elvesztél, azt sem tudod, mit mikor és mivel egyél? Már tényleg nem tudod, hogyan oldd meg az egészet? Hogy férjen bele minden az életmódváltásba? Segítek! 

INGYENES TUDÁSANYAG, az alapok, amit tudnod kell

Az ingyenes tudásanyag egy általános leírás arról, hogy miért kezdünk bele az életmódváltásba, picit a gondolkodásról és magáról az életmódról szól az elején. Hiszen az életmódváltás nem csak az étkezés és a megfelelő folyadékfogyasztás, hanem annál sokkal több. A gondolkodást követi a fokozatosság betartása, pihenés szükségessége, a tápanyagok ismertetése. Megnézzük, hogy milyen anyagcsere és hormontípusok léteznek, elolvashatod a jellemzőket, hátha magadra ismersz. Aztán szót ejtünk az edzésről és annak fontosságáról. Végül jön az, hogy miért nem szeretjük a mérleget, és hogyan kontrolláljuk a változásunkat. Hogyan mérd le magad, hogy tudd, milyen hatással van rád az új étrended.

A zsír vagy a szénhidrát a mumus a tányérodon? Van aki az szénhidrátot ajánlja, van aki a szénhidrát elhagyásával tud fogyni? Miért? Hogy van ez? És neked vajon mi lenne jó? Melyik az első lépés, hiszen egyik napról a másikra nem lehet megcsinálni, mert akkor hamar fel fogjuk adni. Tudom, végig csináltam, ismerem a problémát, így segítek neked is megtanulni ezt az életmódot!

Mit gondolok én a helyes táplálkozásról? Mi az, amit kitapasztaltam, amire rájöttem magamtól, amit olvastam és tanultam az életmódváltásokról, a táplálkozásról a helyes gondolkodásról? Hogyan tudom ezt úgy átadni neked, hogy boldogulj és sikerüljön neked is?

Azt válaszolom erre neked, hogy nem szabad megfosztani magadtól semmit, mert akkor biztosan nem fog sikerülni, hiszen folyamatos stressznek vagy kitéve. Azonban a cukrot, a lisztet és a mű dolgokat én sem támogatom! 

„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot!”

Tovább az ingyenes anyagokhoz!