„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
»

Ingyenes tudásanyag

Kedves Érdeklődő Életmódváltó!

 

Rengeteg olvastál már az életmódváltásokról? Tudom, én is így kezdtem. Ismerem, azt az érzést, amit te most érzel. Tudom, mert én is két kicsi gyerek mellett kezdtem el életmódot váltani. Ismerem azokat kis bukkanókat, azokat mélypontokat, amiken te is keresztül mész majd, ha belevágsz. Éltem túlsúllyal, éltem cukron és fehér liszten, nekem is van háztartásom, és van egy férjem, aki nem akar életmódot váltani. Van egy családom, akinek ugyanúgy főznöm kell mindennap. 

 

 

Teljesen elvesztél, azt sem tudod, mit mikor és mivel egyél? Már tényleg nem tudom, hogy oldd meg az egészet? Hogy férjen bele minden az életmódváltásba? Segítek! 

 

Tovább az ingyenes anyaghoz!

 

A zsír vagy a szénhidrát a mumus a tányérodon? Van aki az egyik ajánlja, van aki az elhagyásával tud fogyni? Miért? Hogy van ez? És neked vajon mi lenne jó? Melyik az első lépés, hiszen egyik napról a másikra nem lehet csinálni, mert akkor hamar fel fogjuk adni. Tudod, végig csináltam, ismerem a problémát!

 

 

Csoportos életmódváltás

 

Mit gondolok én a helyes táplálkozásról? Mi az, amit kitapasztaltam, amire rájöttem magamtól, amit olvastam és tanultam az életmódváltásokról, a táplálkozásról a helyes gondolkodásról? Hogyan tudom ezt úgy átadni neked, hogy boldogulj és sikerüljön neked is?

 

4 hetes online kurzusra jelentkezés

 

Azt válaszolom erre neked, hogy nem szabad megfosztani magadtól semmit, mert akkor biztosan nem fog sikerülni, hiszen folyamatos stressznek vagy kitéve. Azonban a cukrot, a lisztet és a mű dolgokat én sem támogatom! 

 

„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot!”

 

Tovább az ingyenes anyaghoz!

 

Életmódváltó Csomagok

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Személyesen

Budapesttől mindössze 20km-re Veresegyházon várlak szeretettel. Tedd meg az első lépést az egészséges életmód felé!

Konzultációk