»

Konzultációs csomagok

Az alábbiakban olvashatsz arról, hogy az egyes csomagokat kinek, milyen céllal ajánlom, így könnyebben tudsz dönteni közülük!

 

„Mindegy, milyen nehézségekkel kerülünk szembe – üzleti, egészségi, kapcsolati problémákkal, vagy korunk nagy tudományos, társadalmi és kulturális kihívásaival – , létezik olyan ötlet, gondolat, eszme, ami lehetővé teszi, hogy felülkerekedjünk rajtuk. Mi több, meg is tudjuk találni ezt az ötletet, amikor pedig megtaláljuk, át kell ültetnünk a gyakorlatba.”

 

Neked ajánlom a JÖJJÜNK ÖSSZE! csomagomat, ha néhány barátnődet is össze tudod hívni egy szuper jó beszélgetésre. Motiválódjatok! Gyűjtsetek be minden információt tőlem! Írjátok fel előre a kérdéseket, mindenki hozza magával, mert egy igazán jó beszélgetésnek nézünk elébe! Miért jó ha többen vagytok? Mert így amit te esetleg nem kérdeznél meg, a barátnőd lehet, hogy felteszi. Szuper jól ki tudjátok egymást egészíteni! Az ár 4.750 Ft/fő (minimális létszám 4fő).

jojjunk ossze

 

„A tett, s nem a tett következménye számít. Mindig helyesen kell cselekedned. Talán nem tőled függ, s talán nem is a te idődben lesz a tettnek következménye, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell helyesen cselekedned. Sosem tudhatod, hogy a tetteidnek mi lesz az eredménye. De ha nem teszel semmit, nem lesz eredmény sem.
Mahatma Gandhi.”

 

Neked ajánlom az ÍRJUNK RÓLA! csomagot, amennyiben messze vagy tőlem vagy te jobban szereted előre összeírni a gondolataidat, kérdéseidet, szereted, ha a válaszokat többször elolvashatod! Sok mindennel tisztában vagy, már vezetsz étkezési naplót, vagy kalóriabázist használsz. Szükséged van egy kis kontrollra, mert néha elúszol. Jól mennek a dolgok, de valami nincs rendben. Egy hónapig tudom nézni az étkezési naplódat heti szinten, valamint kérdéseidre válaszolok e-mailen.

irjunkrola

 

„Ha csinálni akarsz valamit, most kell megcsinálnod, ha mondani akarsz valamit, most kell mondanod. És ami még fontosabb, neked kell csinálnod, neked kell mondanod, hiszen ez a te életed, te halsz meg, te veszíted el.”

 

Neked ajánlom a BESZÉLJÜNK RÓLA! csomagomat, ha szívesen találkoznál velem és beszélgetnénk azokról az életmódbeli problémákról, amikre még nem találtál megoldást! Már tisztában vagy sok dologgal, rengeteget olvastál az oldalamon az étkezésről, tudod, hogy mit mikor mivel kellene enned, de még hiányzik valami. A személyes találkozások sokkal eredményesebbek, mint az online kommunikációk. Én is jobban át tudom adni a tudást, és neked is könnyebben jönnek a kérdések! Ne feledd, ez a csomag is tartalmazza az utólagos e-mail kommunikációt, illetve étkezési napló elemzést. Így a beszélgetésünket követően még ezeket is kihasználhatod. A legjobb csomag, hiszen itt egy 10%-os kupont kapsz, mely 5.000 Ft-ot ér a Bodywakes genetikai kódod szerinti táplálkozási bemérésen. Biztos hallottál már róla?! Ha még nem, akkor klikk ide.

beszeljunkrola 

 

„Ha nyerni akarsz, akkor támadj és harcolj, teljesen mindegy, mekkora rizikót vállalsz ezzel. Mindig jobb valami olyasmit megbánni, amit megtett az ember, mint olyasvalamit, amit nem tett meg.
Benedict Wells”

 

Neked ajánlom az ÉLJÜNK ÉLHETŐ ÉLETMÓDOT! csomagomat, ha még úgy érzed sok információ szükséges.  Az ingyenes tudásanyag biztosan nagy segítség neked, azt mindenképpen töltsd le, majd először csak írd fel a kérdéseidet. Nem sok idő a 45 perc, de a lényeget átbeszéljük, majd a következő egy hónapban sok-sok levélváltáson fogunk keresztül menni. Ebben a csomagban 3 napos konkrét kiszámolt étrendet is kapsz! 

AJÁNDÉK: Eldöntheted, hogy 10%-os Bodywakes kupont kérsz, vagy a Mozdulj Anyu! ajándék csomagot, mely az alábbiakat tartalmazza:

  • 1db Mozdulj Anyu! Az élhető életmód feliratos sport trikó a méretedben
  • 1 db Mozdulj Anyu! Shaker az edzésekhez
  • 1 db Mozdulj Anyu! kulcstartó, hogy mindennap jusson eszedbe miért csinálod
  • 1 db YE Nutrition 30grammos proteinekből összeállított csomag
  • 1 db NoCarb Noodle termékcsalád által összeállított rost-csomag

eljunk elheto eletmodot 

 

„Pocsék dolgok néha tényleg történnek az emberrel. Egyszerűen csak túl kell lépned rajtuk. És ezt úgy tudod elérni, ha olyasmit csinálsz, ami boldoggá tesz.”

 

Nem szeretem az apróbetűben elrejtett fontos információkat, ezért itt olvashatsz az időpont és helyszín lehetőségekről:

A személyes találkozókat napközben 16 óráig történő befejezéssel kalkuláltuk. Amennyiben a találkozó ez utáni időpontban jön létre, úgy felárat számolok fel. Helyszín: Pólus Center – Gödöllő – Veresegyház – Dunakeszi – Duna Plaza által bezárt terület. Ami ezen túl van, ahhoz útiköltséget számolok fel.

 

 

„A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. Ahol rádöbbensz, hogy még mindig rengeteg kinyitásra váró kapu áll előtted, és még több lehetőség, ami az életedet megváltoztathatja.
Oravecz Nóra”

 

 

Típus kérdőív BODYWAKES

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg