»

Konzultációs csomagok

Az alábbiakban olvashatsz arról, hogy az egyes csomagokat kinek, milyen céllal ajánlom, így könnyebben tudsz dönteni közülük!

A csomagok az anyagcsere- és hormontípusok alapján történő életmód- és étkezési tanácsokat tartalmazzák!

 

„Mindegy, milyen nehézségekkel kerülünk szembe – üzleti, egészségi, kapcsolati problémákkal, vagy korunk nagy tudományos, társadalmi és kulturális kihívásaival – , létezik olyan ötlet, gondolat, eszme, ami lehetővé teszi, hogy felülkerekedjünk rajtuk. Mi több, meg is tudjuk találni ezt az ötletet, amikor pedig megtaláljuk, át kell ültetnünk a gyakorlatba.”

konzultációs csomagok _ kep

Neked ajánlom a JÖJJÜNK ÖSSZE! csomagomat, ha néhány barátnődet is össze tudod hívni egy szuper jó beszélgetésre.  Nem tudod miért lehet, hogy másnak sikerül az a diéta, ami neked nem? Mi az oka az állandó jojo-effektusnak? Talán nem is gondolnátok, hogy minden hátterében a női hormonok csodálatos világa van! Pedig igen, ilyen mélyre kell menni, hogy az okokat kiderítsük.

Az ár 4.750 Ft/fő (ajánlott minimum létszám 4 fő) . 4 fő esetén összesen 19.000 Ft (két fő: 9.950Ft/fő és három fő: 6.630Ft/fő). Amennyiben 4-nél többen jönnétek, akkor a 4.750Ft/fő ár marad.

Ez az ár tartalmazza:

 • 45 perc beszélgetés az anyagcsere- és hormontípusok témájában
 • 1 hónapig e-mail kommunikáció
 • AJÁNDÉK: mindenkinek 20% kedvezményt adok a “beszéljünk róla!” csomaghoz, ahol már személyesen, négyszemközt tudok információkat, javaslatot adni a sikeres életmódváltáshoz.

 

„A tett, s nem a tett következménye számít. Mindig helyesen kell cselekedned. Talán nem tőled függ, s talán nem is a te idődben lesz a tettnek következménye, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell helyesen cselekedned. Sosem tudhatod, hogy a tetteidnek mi lesz az eredménye. De ha nem teszel semmit, nem lesz eredmény sem.
Mahatma Gandhi.”

 

e-mailNeked ajánlom az ÍRJUNK RÓLA! csomagot, amennyiben messze vagy tőlem vagy te jobban szereted előre összeírni a gondolataidat, kérdéseidet, szereted, ha a válaszokat többször elolvashatod! Sok mindennel tisztában vagy, már vezetsz étkezési naplót, vagy kalóriabázist használsz. Szükséged van egy kis kontrollra, mert néha elúszol. Jól mennek a dolgok, de valami nincs rendben.

Először is fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Egy hónapig tudom nézni az étkezési naplódat heti szinten, valamint kérdéseidre válaszolok e-mailen.

A csomag ára: 9.500 Ft

 • egy hónapig e-mail kommunikáció
 • e-mailen küldök anyagokat a témában elolvasásra.
 • kitöltött táplálkozási kérdőív elemzése
 • élelmiszer lista személyre szabva

 

„Ha csinálni akarsz valamit, most kell megcsinálnod, ha mondani akarsz valamit, most kell mondanod. És ami még fontosabb, neked kell csinálnod, neked kell mondanod, hiszen ez a te életed, te halsz meg, te veszíted el.”

 

beszéljünk rólaNeked ajánlom a BESZÉLJÜNK RÓLA! csomagomat, ha szívesen találkoznál velem és beszélgetnénk azokról az életmódbeli problémákról, amikre még nem találtál megoldást! Már tisztában vagy sok dologgal, rengeteget olvastál az oldalamon az étkezésről, tudod, hogy mit mikor mivel kellene enned, de még hiányzik valami. A személyes találkozások sokkal eredményesebbek, mint az online kommunikációk. Én is jobban át tudom adni a tudást, és neked is könnyebben jönnek a kérdések! Ne feledd, ez a csomag is tartalmazza az utólagos e-mail kommunikációt, illetve étkezési napló elemzést. Így a beszélgetésünket követően még ezeket is kihasználhatod.

lőször is fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. 

A csomag ára: 19.900 Ft 

 • egy hónapig e-mail kommunikáció
 • 45 perces konzultáció személyesen vagy skype-on az anyagcsere- és hormontípus témában, az életmódodról, a problémádról
 • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése
 • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája

 

 

„Ha nyerni akarsz, akkor támadj és harcolj, teljesen mindegy, mekkora rizikót vállalsz ezzel. Mindig jobb valami olyasmit megbánni, amit megtett az ember, mint olyasvalamit, amit nem tett meg.
Benedict Wells”

 

jojjunk összeNeked ajánlom az ÉLJÜNK ÉLHETŐ ÉLETMÓDOT! csomagomat, ha még úgy érzed sok információ szükséges.  Az ingyenes tudásanyag biztosan nagy segítség neked, azt mindenképpen töltsd le, majd először csak írd fel a kérdéseidet. Nem sok idő a 45 perc, de a lényeget átbeszéljük, majd a következő egy hónapban sok-sok levélváltáson fogunk keresztül menni.

Először is fogok küldeni neked egy 50 kérdéses TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Ezután elmagyarázom neked, hogy ez mit jelent, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Ebben a csomagban 3 napos konkrét kiszámolt étrendet is kapsz! 

A csomag ára: 24.500 Ft

 • egy hónapig e-mail kommunikáció, táplálkozási napló elemzése
 • 45 perces konzultáció az anyagcsere- és hormontípus témában
 • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése
 • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája
 • 3 napos étrend a fentiek alapján összeállítva

+ AJÁNDÉK CSOMAG

 

 

„Pocsék dolgok néha tényleg történnek az emberrel. Egyszerűen csak túl kell lépned rajtuk. És ezt úgy tudod elérni, ha olyasmit csinálsz, ami boldoggá tesz.”

 

Nem szeretem az apróbetűben elrejtett fontos információkat, ezért itt olvashatsz az időpont és helyszín lehetőségekről:

A személyes találkozókat napközben 16 óráig történő befejezéssel kalkuláltuk. Amennyiben a találkozó ez utáni időpontban jön létre, úgy felárat számolok fel. Helyszín: Pólus Center – Gödöllő – Veresegyház – Dunakeszi – Duna Plaza által bezárt terület. Ami ezen túl van, ahhoz útiköltséget számolok fel.

 

 

„A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. Ahol rádöbbensz, hogy még mindig rengeteg kinyitásra váró kapu áll előtted, és még több lehetőség, ami az életedet megváltoztathatja.
Oravecz Nóra”

 

 

INGYENES táplálkozási kérdőív

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg