Konzultációk

Kedves Életmódváltó Olvasóm!

 Az online vagy személyes konzultáció során megismerkedhetsz az immunrendszert erősítő, ellenállóképességet fejlesztő egészséges táplálkozással és tudatos életmóddal.

Nőként én is nagyon jól tudom, hogy milyen fontos számodra, hogy érezd magad a bőrödben. Pontosan ezért nyitottam meg irodámat Veresegyházon, Budapesttől 30 percre. Ahhoz, hogy igazi nőnek érezhesd magadat szükséged van sikerélményre, pozitív visszajelzésekre, dicséretekre.

A konzultáció során megnézzük, hogy hol tartasz most, kitűzzük a célt és megtervezzük, hogy miként juthatsz el odáig.  Az irodában szívesen látlak előre egyeztetett időpontba egy konzultációval egybekötött általános állapotfelmérésre. Az állapotfelmérés tartalmazza a magaddal hozott legutóbbi laborleleted kiértékelését is, valamint a testösszetétel mérő Omron típusú mérleggel történő mérés alapján az alábbiakat:

  • számodra szükséges kalóriamennyiség  
  • BMI indexed
  • Testzsír százalékod
  • Izomtömeg százalékod

Feltárjuk azokat az okokat, melyek megakadályoznak abban, hogy elérd a célodat. Elmondom, hogy mitől leszel energikusabb és egészségesebb. Segítek egy olyan étrendet összeállítani, ami a jelenlegi életmódodtól indul, figyelembe veszi a célodat és a ráfordított időt. 

„Pocsék dolgok néha tényleg történnek az emberrel. Egyszerűen csak túl kell lépned rajtuk. És ezt úgy tudod elérni, ha olyasmit csinálsz, ami boldoggá tesz.”

KONZULTÁCIÓ  Ára: 10.000 Ft / 60 perc

A konzultáció során megbeszéljük a problémádat és azonnali megoldás javaslatokat kapsz tőlem.  Lépcsőfokról lépcsőfokra haladunk egy életmódváltás során, így a rossz szokásaidtól nem egyik napról a másikra kell megválnod, hanem segítségemmel akár több hétre elosztva.  Amikor úgy érzed, hogy ha elakadtál a diétádban, nem tudod merre tovább, akkor jelentkezz be, és nézzük át az eddigieket, tervezzük meg a továbbiakat.

Amennyiben folyamatosan fáradtnak érzed magad, akkor arra van szükséged, hogy kicsit rakjunk rendbe, hogy jól menjenek a dolgok! Írjunk új tervet, beszéljük meg, hogy haladtál az elmúlt időszakban és most mi legyen a következő lépés! 

A dietetikus azt mondta, hogy “tartsd a diétát!”, de nem tudod, hogy ez pontosan mit is takar és segítségre van szükséged, akkor jelentkezz, megtervezzük az étrended.

Érdekel az aromaterápia, az illóolajok világa, de nem tudod, hogy neked melyik lenne a legjobb? Konzultációnk során megtekintheted, tenyeredbe cseppentek, és megillatozhatod az olajokat, így még könnyebb a választás. Adott betegségekre megtaláljuk azt az illóolajat, ami segít megtámogatni a gyorsabb gyógyulást. 

Jelentkezz  konzultációra, személyesen vagy online!

Kedvezményes csomagok

A konzultáció ára az állapotfelmérést, azaz a testösszetétel mérést és a laborlelet kiértékelését is tartalmazza! Minden megkezdett újabb 15 perc 2.500 Ft! 

„Ha nyerni akarsz, akkor támadj és harcolj, teljesen mindegy, mekkora rizikót vállalsz ezzel. Mindig jobb valami olyasmit megbánni, amit megtett az ember, mint olyasvalamit, amit nem tett meg. Benedict Wells”

Nem tudsz választani?

Írj nekem: ideirj@mozduljanyu.hu

Bejelentkezéshez a telefonszámom: 06203313171 

Cím: Veresegyház, Budapesti út 3/b. Nyugalom Szigete.

Válassz a csomagok közül!

„A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. Ahol rádöbbensz, hogy még mindig rengeteg kinyitásra váró kapu áll előtted, és még több lehetőség, ami az életedet megváltoztathatja. Oravecz Nóra”

Élj Élhető Életmódot!

Kérlek, válassz az alábbi csomagok közül!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Hol találtál rám?!

Üzenet, megjegyzés, kedvezmény:

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával* (kötelező)

Megjegyzés: Ezt követően kapsz egy automatikus visszaigazoló e-mailt, melyben az átutaláshoz szükséges adatokat találod. Fizetni átutalással, vagy személyes találkozó esetén készpénzben tudsz.
ÁSZF:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@r-medical.hu e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Küldés" gombra való kattintással Sebeők Sarolta E.V.-val kötöd (2161 Csomád, Liget u. 6.; adószám: 86118798-1-33 E.V nyilvántartási szám: 51254915)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 munkanap.

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.

Adatvédelmi tájékoztató