Személyes konzultációk

Kedves Életmódváltó Olvasóm!

 

 Személyes konzultáció során megismerkedhetsz az egészséges életmóddal. Feltárjuk azokat az okokat, melyek megakadályoznak abban, hogy elérd a célodat. Elmondom, hogy mitől leszel energikusabb és egészségesebb. Segítek egy olyan étrended összeállítani, ami a jelenlegi életmódodtól indul, figyelembe veszi a célodat és a ráfordított időt. 

 

„Pocsék dolgok néha tényleg történnek az emberrel. Egyszerűen csak túl kell lépned rajtuk. És ezt úgy tudod elérni, ha olyasmit csinálsz, ami boldoggá tesz.”

 

KONZULTÁCIÓ  Ára: 10.000 Ft / 45 perc

A konzultáció során megbeszéljük a problémádat és azonnali megoldás javaslatokat kapsz tőlem.  Lépcsőfokról lépcsőfokra haladunk egy életmódváltás során, így a rossz szokásaidtól nem egyik napról a másikra kell megválnod, hanem segítségemmel akár több hétre elosztva.  Úgy érzed, hogy ha elakadtál a diétádban, nem tudod merre tovább, akkor jelentkezz be, és nézzük át az eddigieket, tervezzük meg a továbbiakat.

Amennyiben folyamatosan fáradtnak érzed magad, akkor arra van szükséged, hogy kicsit rakjunk rendbe, hogy jól menjenek a dolgok! Írjunk új tervet, beszéljük meg, hogy haladtál az elmúlt időszakban és most mi legyen a következő lépés! A konzultáció során az általános állapotfelmérés is megtörténik, mely során mérünk egy testösszetételt és a legutóbbi laborleletedet is meg tudjuk nézni. Sose lehet tudni, hogy a kis csillagok mire szeretnék felhívni a figyelmünket.

A dietetikus azt mondta, hogy “tartsd a diétát!”, de nem tudod, hogy ez pontosan mit is takar és segítségre van szükséged, akkor jelentkezz, megtervezzük az étrended. 

Jelentkezz  konzultációra, személyesen vagy online! 

A konzultáció ára az állapotfelmérést, azaz a testösszetétel mérést és a laborlelet kiértékelését is tartalmazza! Minden megkezdett újabb 15 perc 3.000 Ft! 

 

„Ha nyerni akarsz, akkor támadj és harcolj, teljesen mindegy, mekkora rizikót vállalsz ezzel. Mindig jobb valami olyasmit megbánni, amit megtett az ember, mint olyasvalamit, amit nem tett meg. Benedict Wells”

 

ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTFELMÉRÉS 2.990 Ft

Nőként én is nagyon jól tudom, hogy milyen fontos számodra, hogy érezd magad a bőrödben. Pontosan ezért nyitottam meg irodámat Veresegyházon a Boszorkánysarok Szépségszalon emeletén. Ahhoz, hogy igazi nőnek érezhesd magadat szükséged van sikerélményre, pozitív visszajelzésekre, dicséretekre.

Az állapotfelmérés során megnézzük, hogy hol tartasz most, kitűzzük a célt és megtervezzük, hogy miként juthatsz el odáig.  Az irodában szívesen látlak nyitvatartási időben egy 15 perces általános állapotfelmérésre. Az állapotfelmérés tartalmazza a magaddal hozott legutóbbi laborleleted kiértékelését, valamint a testösszetétel mérő Omron típusú mérleggel történő mérés alapján az alábbiakat:

  • számodra szükséges kalóriamennyiség  
  • BMI indexed
  • Testzsír százalékod
  • Izomtömeg százalékod

 

„Ha csinálni akarsz valamit, most kell megcsinálnod, ha mondani akarsz valamit, most kell mondanod. És ami még fontosabb, neked kell csinálnod, neked kell mondanod, hiszen ez a te életed, te halsz meg, te veszíted el.”

 

Nem tudsz választani?

Írj nekem: ideirj@mozduljanyu.hu

Bejelentkezéshez a telefonszámom: 06203313171 

A személyes találkozókra Veresegyházán a Mozdulj Anyu életmód irodában van lehetőség.

Cím: Veresegyház, Szadai út 2/b. a Boszorkánysarok Szépségszalon emeletén.

Életmódváltó Csomagok

 

„A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. Ahol rádöbbensz, hogy még mindig rengeteg kinyitásra váró kapu áll előtted, és még több lehetőség, ami az életedet megváltoztathatja. Oravecz Nóra”

 

MEGRENDELÉS - Élj Élhető Életmódot!

Kérlek, válassz az alábbi csomagok közül!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Hol találtál rám?!

Üzeneted nekem:

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával* (kötelező)

Adatvédelmi tájékoztató