„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
»

Konzultációk

Kedves Életmódváltó Olvasóm!

Fogyni vagy hízni szeretnél? Egészségmegőrzés és betegségmegelőzés a célod? Egy esküvő, vagy egy fotózás vár rád és ezért kell formába hoznod magad? Miben segíthetek neked?

Az alábbiakban olvashatsz arról, hogy az egyes csomagokat kinek, milyen céllal ajánlom, így könnyebben tudsz dönteni közülük!

A csomagok az anyagcsere- és hormontípusok alapján történő életmód- és étkezési tanácsokat tartalmazzák!

line 1

Még nem tudod, hogy melyik csomag lenne számodra a megfelelő?

Nincs szükséged étkezési tanácsra, mert már életmódot váltottál, csak elakadtál, esetleg úgy érzed az időbeosztásoddal van a gond? Az alváshiány vagy a folyamatos fáradtság állt az utadba?

Túl sok az információ, szeretnéd kicsit tisztán látni a dolgokat?

Mentális segítségre van szükséged?

Jelentkezz 60 perces konzultációra, személyesen vagy online!

10.000 Ft/60perc

A konzultáció ára megrendelés esetén beszámítódik az ONLINE vagy KOMPLETT életmódváltó csomagokba!

Az alapcsomagnál csak kiegészítésként használható fel! Jelentkezés az oldal alján lesz, addig olvasd el a többi életmódváltó csomagot is!

 

„Mindegy, milyen nehézségekkel kerülünk szembe – üzleti, egészségi, kapcsolati problémákkal, vagy korunk nagy tudományos, társadalmi és kulturális kihívásaival – , létezik olyan ötlet, gondolat, eszme, ami lehetővé teszi, hogy felülkerekedjünk rajtuk. Mi több, meg is tudjuk találni ezt az ötletet, amikor pedig megtaláljuk, át kell ültetnünk a gyakorlatba.”

 

 

e-mail

Neked ajánlom az ALAP csomagot, ami kizárólag e-mailen keresztül történik.  Ez egy ALAP CSOMAG, melyhez bármikor kiegészítésként konzultációt, étrendet is igényelhetsz.

Mi történik? A megrendelést követően beérkezett átutalásod után küldök neked egy TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Fogok kérni tőled ÉTKEZÉSI NAPLÓT, FOTÓKAT. A megkapott anyagok alapján megküldöm neked, hogy milyen típusba tartozol, mit is jelentenek ezek a típusok, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Egy hónapig fogom nézni az étkezési naplódat heti szinten, valamint kérdéseidre válaszolok e-mailen.

AZ ALAP csomag ára: 9.900 Ft

 • e-mail kommunikáció, étkezési napló javítása heti rendszerességgel
 • ajándékba megkapod az Élj Élhető Életmódot c. tudásanyagot 2.990 Ft értékben!
 • kitöltött táplálkozási kérdőív elemzése, értelmezése
 • élelmiszer lista személyre szabva, javasolt mennyiség, arányok megadása

 

„Ha csinálni akarsz valamit, most kell megcsinálnod, ha mondani akarsz valamit, most kell mondanod. És ami még fontosabb, neked kell csinálnod, neked kell mondanod, hiszen ez a te életed, te halsz meg, te veszíted el.”

 

beszéljünk róla

eked ajánlom az ÉLETMÓD TANÁCSADÓI csomagomat, ha szívesen találkoznál velem, vagy Skypeon  beszélgetnénk azokról az életmódbeli problémákról, amikre még nem találtál megoldást! Azt, hogy a konzultációt a kiértékelésem előtt vagy után szeretnéd igénybe venni, Te döntheted el. Van, aki az anyagok elolvasása után szeretné átbeszélni velem az ajánlást, van, aki már előtte elmondaná, hogy mire figyeljek oda az értékeléskor és előtte veszi igénybe a 60 perces konzultációt. Ezt rád bízom!

Mi történik? A megrendelést követően beérkezett átutalásod után küldök neked egy TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Fogok kérni tőled ÉTKEZÉSI NAPLÓT, FOTÓKAT. A megkapott anyagok alapján megküldöm neked, hogy milyen típusba tartozol, mit is jelentenek ezek a típusok, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Egy hónapig fogom nézni az étkezési naplódat heti szinten, valamint kérdéseidre válaszolok e-mailen.

A csomag ára: 19.900 Ft 

 • e-mail kommunikáció, étkezési naplód kielemzése heti rendszerességgel
 • 60 perces konzultáció személyesen vagy skype-on az anyagcsere- és hormontípus témában, az életmódodról, a problémádról
 • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése, arányok, mennyiségek megjelölésével
 • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája
 • ajándék: Élj Élhető Életmódot c. tudásanyag 2.990 Ft értékben 

 

 

„Ha nyerni akarsz, akkor támadj és harcolj, teljesen mindegy, mekkora rizikót vállalsz ezzel. Mindig jobb valami olyasmit megbánni, amit megtett az ember, mint olyasvalamit, amit nem tett meg.
Benedict Wells”

 

jojjunk össze

Neked ajánlom a KOMPLETT ÉLETMÓD csomagomat, ha étrendet is szeretnél az ajánlásod és a konzultációd mellé. Ebben a csomagban ugyanis, az alap csomag kiegészül a konzultációval és az étrenddel.

Mi történik? A megrendelést követően beérkezett átutalásod után küldök neked egy TÁPLÁLKOZÁSI ÉS HORMONTÍPUS kérdőív tesztet, mely kitöltése után meg tudom állapítani, hogy melyik típusba tartozol. Fogok kérni tőled ÉTKEZÉSI NAPLÓT, FOTÓKAT. A megkapott anyagok alapján megküldöm neked, hogy milyen típusba tartozol, mit is jelentenek ezek a típusok, melyek azok az élelmiszerek, amiket előnybe kell részesítened és melyeket kell kerülnöd. Egy hónapig fogom nézni az étkezési naplódat heti szinten, valamint kérdéseidre válaszolok e-mailen.  Valamint elküldöm a három napos étrendet is receptekkel. Azt, hogy a konzultációt a kiértékelésem előtt, vagy után szeretnéd igénybe venni, Te döntheted el. Van, aki az anyagok elolvasása után szeretné átbeszélni velem az ajánlást, van, aki már előtte elmondaná, hogy mire figyeljek oda az értékeléskor és előtte veszi igénybe a 60 perces konzultációt. Ezt rád bízom!

A csomag ára: 24.500 Ft

  • e-mail kommunikáció, táplálkozási napló elemzése heti rendszerességgel
  • 60 perces konzultáció a Te életmódváltásoddal kapcsolatban
  • kitöltött táplálkozási típus kérdőív elemzése
  • javasolt és kerülendő élelmiszerek listája, mennyiségek, arányok
  • 3 napos étrend és receptek
  • ajándék Élhető Életmódot Élni c. tudásanyag 2.990 Ft értékben

 

„A kérdés, hogy elhiszed-e, hogy lehet másképp, hogy van benned annyi erő, hogy eljuss oda, ahol az életed megváltozik. Ahol rádöbbensz, hogy még mindig rengeteg kinyitásra váró kapu áll előtted, és még több lehetőség, ami az életedet megváltoztathatja.
Oravecz Nóra”

 

 

Itt rendelheted meg a neked tetsző csomagot!

Mivel vigyázok a Földre, amin élhetünk, ezért nem támogatom az offline kiadványokat! Minden anyagomat online formában megvásárolhatod!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Hol találtál rám?!

Üzeneted nekem:

 

„Pocsék dolgok néha tényleg történnek az emberrel. Egyszerűen csak túl kell lépned rajtuk. És ezt úgy tudod elérni, ha olyasmit csinálsz, ami boldoggá tesz.”

 

Nem szeretem az apróbetűben elrejtett fontos információkat, ezért itt olvashatsz az időpont és helyszín lehetőségekről:

A személyes találkozókat napközben 16 óráig történő befejezéssel kalkuláltuk. Amennyiben a találkozó ez utáni időpontban jön létre, úgy felárat számolok fel. Helyszín: Pólus Center – Gödöllő – Veresegyház – Dunakeszi – Duna Plaza által bezárt terület. Ami ezen túl van, ahhoz útiköltséget számolok fel.

 

 

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Facebook oldalam

Kövess a Facebookon is!

Facebook