Élj Élhető Életmódot E-book

Kedves Életmódváltó!

Minden tudásanyagomat online formában érheted el, ezzel is védem a környezetet.

„Mire vársz? A tökéletes időpontra? Ne várj arra, hogy az élet megtörténjen veled, indulj, és idézd elő a történést!” “Ne azzal próbálkozz, hogy éveket adsz az életedhez, inkább adj életet az éveidhez!”- Bob Gass

ÉLJ ÉLHETŐ    ÉLETMÓDOT e-book

2.990 Ft 

Tartalomból: Gondolkodás megváltoztatása, Időtervezés, Én képem reális kialakítása, Egészséges táplálkozás, Anyagcseretípusok, Hormontípusok, Betegségeink, Edzéselmélet, Zsírégetés.

Ez az anyag az ingyenes tudásanyag tovább fejlesztett változata, kicsit részletesebben belemegyünk a témába. Saját tapasztalataimat osztom meg veletek. Ez a könyv a lélekről, a motivációról, a testről, a táplálkozásról szól. Több, mint 80 oldal, amibe igyekeztem összeszedni neked olyan információkat, melyek segítenek neked a kezdeti lépésekben. 

Az elmúlt évek során elolvasott könyvek, meghallgatott előadások és tanfolyamok által megszerzett tudásomat raktam bele nektek ebbe a könyvbe. Aki már komolyan szeretné, akarja a változást, annak mindenképpen ajánlom.

Szót ejtünk már a női hormonok csodálatos világáról. Segítséget nyújt neked abban, hogy miként szakíts időt magadra, hogy érd el, a nyugodt alvást, mit tegyél azért, hogy ne “kattogj” éjszaka. Belemegyünk abba is, hogy ha a tükörbe nézel, akkor kit látsz, miért őt látod és hogyan fogod végre a csodás énedet felismerni!

Edzés és mozgás terén pedig kicsit többet is megtudhatsz arról, hogy miért kell edzeni, mit tesz a mozgás a testeddel, hogyan hat rád és vajon sokat vagy keveset mozogsz. Valóban ég-e a zsír és ez a szó mit is jelent egyáltalán. Biztos vagyok benne, hogy érdekes és információ birtokába juthatsz, ha igényled!

Az e-bookot banki átutalással tudod fizetni, melyhez az oldal alján található megrendelőlapot kell kitöltened. Kapni fogsz egy utaláshoz szükséges adatokat tartalmazó e-mailt. Az összeg beérkezését követően a számlával együtt kapod meg a linket, ahonnan le tudod tölteni a közel 70 oldalas e-bookot. 

Nézd meg az ingyenesen letölthető anyagokat is!

Töltsd le az ingyenes anyagot!

„Motiváljuk magunkat másként, amikor elkötelezettek, és amikor bizonytalanok vagyunk! Amikor már elhatároztuk, hogy cselekedni fogunk, összpontosítsunk a még hátra lévő fejlődésre – a jelenlegi és a kívánt állapot közötti távolság leküzdésének vágya előrevisz majd bennünket. Ha a meggyőződésünk még nem eléggé szilárd, gondoljunk a már megtett útra. Ha eddig a pontig már eljutottunk, hogyan is adhatnánk fel?
Adam Grant”

ÁSZF:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@r-medical.hu e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Küldés" gombra való kattintással Sebeők Sarolta E.V.-val kötöd (2161 Csomád, Liget u. 6.; adószám: 86118798-1-33 E.V nyilvántartási szám: 51254915)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 munkanap.

Itt rendelheted meg az Élj Élhető Életmódot E-bookot!

Mivel vigyázok a Földre, amin élhetünk, ezért nem támogatom az offline kiadványokat! Minden anyagomat online formában megvásárolhatod!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés: (banki átutalással tudsz fizetni!)

Üzeneted nekem:

Hogy találtál rám?

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával. Megrendelésedet átutalással tudod kiegyenlíteni, melyhez kapsz automatikusan egy e-mailt hamarosan.

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a kulcsot.