Letölthető

Kedves Életmódváltó!

Minden tudásanyagomat online formában érheted el,

ezzel is védem a környezetet.

 

 

„Mire vársz? A tökéletes időpontra? Ne várj arra, hogy az élet megtörténjen veled, indulj, és idézd elő a történést!” “Ne azzal próbálkozz, hogy éveket adsz az életedhez, inkább adj életet az éveidhez!”- Bob Gass

 

ÉLJ ÉLHETŐ ÉLETMÓDOT e-book

 

1.990 Ft

 

Tartalomból: Gondolkodás megváltoztatása, Időtervezés, Én képem reális kialakítása, Anyagcseretípusok, Hormontípusok, Betegségeink, Edzéselmélet, Zsírégetés.

Ez az anyag az ingyenes tudásanyag tovább fejlesztett változata, kicsit részletesebben belemegyünk a témába. Saját tapasztalataimat osztom meg veletek. Ez a könyv a lélekről, a motivációról, a testről, a táplálkozásról szól. Közel 80 oldal, amibe igyekeztem összeszedni neked olyan információkat, melyek segítenek neked a kezdeti lépésekben. 

Az elmúlt évek során elolvasott könyvek, meghallgatott előadások és tanfolyamok által megszerzett tudásomat raktam bele nektek ebbe a könyvbe. Aki már komolyan szeretné, akarja a változást, annak mindenképpen ajánlom.

Szót ejtünk már a női hormonok csodálatos világáról. Segítséget nyújt neked abban, hogy miként szakíts időt magadra, hogy érd el, a nyugodt alvást, mit tegyél azért, hogy ne “kattogj” éjszaka. Belemegyünk abba is, hogy ha a tükörbe nézel, akkor kit látsz, miért őt látod és hogyan fogod végre a csodás énedet felismerni!

Edzés és mozgás terén pedig kicsit többet is megtudhatsz arról, hogy miért kell edzeni, mit tesz a mozgás a testeddel, hogyan hat rád és vajon sokat vagy keveset mozogsz. Valóban ég-e a zsír és ez a szó mit is jelent egyáltalán. Biztos vagyok benne, hogy érdekes és információ birtokába juthatsz, ha igényled!

Nézd meg az ingyenesen letölthető anyagokat is!

 

INGYENES TUDÁSANYAG!!!

 

„Motiváljuk magunkat másként, amikor elkötelezettek, és amikor bizonytalanok vagyunk! Amikor már elhatároztuk, hogy cselekedni fogunk, összpontosítsunk a még hátra lévő fejlődésre – a jelenlegi és a kívánt állapot közötti távolság leküzdésének vágya előrevisz majd bennünket. Ha a meggyőződésünk még nem eléggé szilárd, gondoljunk a már megtett útra. Ha eddig a pontig már eljutottunk, hogyan is adhatnánk fel?
Adam Grant”

 

Itt rendelheted meg az Élj Élhető Életmódot E-bookot!

Mivel vigyázok a Földre, amin élhetünk, ezért nem támogatom az offline kiadványokat! Minden anyagomat online formában megvásárolhatod!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Üzeneted nekem:

Hogy találtál rám?

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával.