„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
»

Letölthető

Kedves Életmódváltó!

Minden tudásanyagomat online formában érheted el, ezzel is védem a környezetet. Ingyenes tudásanyag – alapismeretek, Élj Élhető Életmódot tudásanyag – aki mélyebb tudásra vágyik, Életmód munkafüzet – szervezni, rendszerezni, feladatokat megoldani.

 

Ingyenes tudásanyag neked, általános összefoglaló.

Az ingyenes tudásanyag egy általános leírás arról, hogy miért kezdünk bele az életmódváltásba, picit a gondolkodásról és magáról az életmódról szól az elején. Hiszen az életmódváltás nem csak az étkezés és a megfelelő folyadékfogyasztás, hanem annál sokkal több. A gondolkodást követi a fokozatosság betartása, pihenés szükségessége, a tápanyagok ismertetése. Megnézzük, hogy milyen anyagcsere és hormontípusok léteznek, elolvashatod a jellemzőket, hátha magadra ismersz. Aztán szót ejtünk az edzésről és annak fontosságáról. Végül jön az, hogy miért nem szeretjük a mérleget, és hogyan kontrolláljuk a változásunkat. Hogyan mérd le magad, hogy tudd, milyen hatással van rád az új étrended.

Köszönöm, ha csatlakozol a zárt Facebook csoporthoz és követed az oldalon a posztjaimat. Kérj értesítést az újabb bejegyzéseimről, állítsd be az oldalt elsőként megjelenőnek a hírfolyamodba így biztosan nem maradsz le!

Letöltési lehetőség feliratkozással az oldal alján!

„Mire vársz? A tökéletes időpontra? Ne várj arra, hogy az élet megtörténjen veled, indulj, és idézd elő a történést!” “Ne azzal próbálkozz, hogy éveket adsz az életedhez, inkább adj életet az éveidhez!”- Bob Gass

Élj Élhető Életmódot Tudásanyag 

Tartalomból: Gondolkodás megváltoztatása, Időtervezés, Én képem reális kialakítása, Anyagcseretípusok, Hormontípusok, Betegségeink, Edzéselmélet, Zsírégetés.

Ez az anyag az ingyenes tudásanyag tovább fejlesztett változata, kicsit részletesebben belemegyünk a témába. Aki már komolyan szeretné, akarja a változást, annak mindenképpen ajánlom. Szót ejtünk már a női hormonok csodálatos világáról. Segítséget nyújt neked abban, hogy miként szakíts időt magadra, hogy érd el, a nyugodt alvást, mit tegyél azért, hogy ne “kattogj” éjszaka. Belemegyünk abba is, hogy ha a tükörbe nézel, akkor kit látsz, miért őt látod és hogyan fogod végre a csodás énedet felismerni! Edzés és mozgás terén pedig kicsit többet is megtudhatsz arról, hogy miért kell edzeni, mit tesz a mozgás a testeddel, hogyan hat rád és vajon sokat vagy keveset mozogsz. Valóban ég-e a zsír és ez a szó mit is jelent egyáltalán. Biztos vagyok benne, hogy érdekes és információ birtokába juthatsz, ha igényled!

Ára: 2.990 Ft

 

„Motiváljuk magunkat másként, amikor elkötelezettek, és amikor bizonytalanok vagyunk! Amikor már elhatároztuk, hogy cselekedni fogunk, összpontosítsunk a még hátra lévő fejlődésre – a jelenlegi és a kívánt állapot közötti távolság leküzdésének vágya előrevisz majd bennünket. Ha a meggyőződésünk még nem eléggé szilárd, gondoljunk a már megtett útra. Ha eddig a pontig már eljutottunk, hogyan is adhatnánk fel?
Adam Grant”

Életmód munkafüzet

A tartalomból: időbeosztás segítő, tervezz előre, minőségi idő tervezés, edzés tippek.

Valahogy nem megy neked ez az előretervezés, pedig az életmódváltás alapja! Előre tervezzük a napjainkat, az étkezéseinket, a teendőinket, de kéne egy kis segítség! Akkor ez neked való! Nem csak időbeosztásról szól, hanem rengeteg olyan ötletet találsz benne, amivel saját magadat motiválhatod. Önértékelés – a legjobb és legérdekesebb dolog. Hogyan csináld nap, mint nap, vagy hétről hétre? Fogadd meg, hogy idén igenis eléred azt a reális célt, amit kitűztél. Óriási a különbség a leírt és a gondolataidban tartott célok között! Ki kéne próbálnod!

A napló edzéshez ad mentőöveket, gyakorlatsorokat kínál azokra az esetekre, ha épp nem tudsz elmenni tornázni, edzeni. Mentőöveket kínál az étkezéshez is, melyek azok az élelmiszerek, amelyek mindig legyenek otthon és melyek azok, amiket sose tegyél a kosaradba, így biztosan nem is nyúlsz hozzá. További rengeteg érdekes, önmagad megismerését és más oldalról való megközelítését segítő praktikák a motivációs naplóban. 

AKCIÓ! Ha az Élj Élhető Életmódot c. tudásanyaggal rendeled, akkor a munkafüzet fél áron a tied lehet!

napló írás

Ára: 1.990 Ft

„Soha egyetlen percig nem fordult meg a fejemben, hogy feladom. Mert hiszek abban, hogy az ember legfőbb dolga ezen a világon, hogy az álmait valóra váltsa. Higgyétek el, sohasem késő!
Harle Tamás”

Édes és sós sütemény receptek gyűjteménye I.

A tartalomból:

Eszterházy torta, zserbó, marcipán bon-bonok, szuflé, parmezános sajtos rúd, gesztenyés alagút, almás pite, chillis gyömbéres kalács libamájjal, oreo torta, bejgli, pilóta keksz, gyümölcsdzsem, méteres kalács, mákos-citromos cookies, magos rudacska, chia magos sós keksz… Rengeteg finomság egy helyen összegyűjtve neked, hogy ne kelljen állandóan a neten keresgélni és ezzel időt tölteni, amiből egyébként sincs túl sok egyikünknek sem!

karacsonyi-receptek

Ára. 990 Ft

 

„Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megváltoztatni. Inkább megváltoztatom a dolgokat, amelyeket nem tudok elfogadni.
Angela Davis”

 

 2017-es év kedvenc receptjeinek gyűjteménye

Tartalomból: Mona mindenmentes receptjei, Mojzeske paleo receptjei, a legfinomabb bejgli, lekváros linzer, a leggyorsabb zabkeksz, gyömbéres narancsos sütés nélküli torta, lazac zöldségágyon, csavart bagett és még sok-sok finomság egy helyen összegyűjtve neked, hogy ne kelljen állandóan a neten keresgélni és ezzel időt tölteni, amiből egyébként sincs túl sok egyikünknek sem!

receptkönyv borítókép

 

Ára: 990 Ft

Itt rendelheted meg a neked tetsző csomagot!

Mivel vigyázok a Földre, amin élhetünk, ezért nem támogatom az offline kiadványokat! Minden anyagomat online formában megvásárolhatod!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Üzeneted nekem:

Hogy találtál rám?

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Facebook oldalam

Kövess a Facebookon is!

Facebook