Edzéshez információk

Mozdulj ki, kapcsolódj ki, töltsük együtt a szabadidőnket!

 

 

CSOPORTOS ÓRÁK 

HIIT jellegű, ZSÍRÉGETŐ, ALAKFORMÁLÓ edzések

Veresegyházon és Csomádon

Nyáron szabadtéri edzések

Ünnepek alkalmával 90 perces órák

Bővebben ITT kattints a további infókért >>>

line 1

 

Lumia Selfie alkalmazással készítve

Hoznád a gyermeked a csoportos órákra?

A félreértések elkerülése végett. A korábbi problémák következményeként. Kérek mindenkit, akinek kis gyermeke van, olvassa el. Köszönöm! 🙂 

0-12 hónapig a baba: szerintem nem ide kell járnod, hanem Kangatraining és RTM – Veresegyház, Dunakeszi -re.

kanga1-3 év közötti totyogó: nem tud egyhelyben maradni. Az edzésen több tornázó is van, akinek már nagyobb gyereke van, elszokott attól, hogy 50-100 cm magasságban nézelődik, hogy van-e körülötte mászó, totyogó gyermek. Ha más véletlenül rálép, megrúgja, meglöki, akkor a vendég is kellemetlenül érzi magát és a baba is. Vannak köztünk olyanok, akiknek ez az egy óra az “ÉN IDŐ”-jük. Gyerekek között dolgoznak, már nagyobb gyerekeik vannak, kikapcsolódni jönnek. Volt már példa arra, hogy csak 4-en voltunk és ebből ketten hozták a gyerekeiket! Kérlek az ilyen eseteket a reggeli torna eseményénél egyeztessétek le. Látod, hogy ki jön, ismered, írj neki, vagy írj nekik nyíltan, ne privát, hogy aki bejelentkezik még, az is lássa, hogy lesz gyerek a tornán és el tudja dönteni, hogy ebben az esetben is akar-e jönni, vagy inkább kihagyja. Egyelőre nem tudom megoldani, hogy mindenkinek megfeleljek. Ha lesz anyatorna, akkor az egyértelműen erről fog szólni, hogy ki kell kerülgetni a gyerekeket! Nyáron ezt nem tudom megoldani.

3-6 éves korig: ovisok. Ha nem viszed, mert nem viszed, akkor csak abban az esetben jöhet el órára, ha a külső részen, vagy az öltözőben, vagy a váróban, a folyosón kint tud maradni, lefoglalja magát és nem akar oda-vissza rohangálni a teremben. Ilyen esetben, javaslom, hogy az anyukája a terem azon felén legyen, ahonnan könnyen ki tud menni a gyerekéhez, ha gondja van, akkor tudjanak úgy beszélgetni, hogy másokat ez nem zavarja.

6 éves kor felett: szerintem sima ügy, kint maradhat a fentebb említett helyeken, vagy beállhat tornázni, de másokat nem zavarhat.

JÁTSZÓTÉREN a kisebbek el vannak babakocsiban, a nagyobbak szüleit kérem, hogy jelezzék a gyerekek felé azt a kérésünket, hogy ne rohangáljanak keresztbe a tornázáson. 

Én nem szólok a gyerekekre, ez az anyukája dolga.  Kérlek titeket, hogy akit zavar, minden esetben jelezze felém, hogy túl sok negatív visszajelzés esetén a szükséges lépéseket meg tudjam tenni! Köszönöm!  Kérlek titeket, hogy legyünk egymás kikapcsolódására tekintettel.

 

További információk és zárt csoportunk, az edzésekkel kapcsolatos fontos információk megosztására:

FACEBOOK Zsírfaló edzések, Veresegyház, Csomád

line 1

Vedd fel velem a kapcsolatot!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név *

Email cím *

Tárgy *

Üzenet *

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával.

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a repülőt.