»

PROGRAMOK

Mozdulj ki, kapcsolódj ki, töltsük együtt a szabadidőnket!

 

zsirfalo este labak

 

CSOPORTOS ÓRÁK: MIKOR ÉS HOL?

 

REGGEL: Hétfő – szerda- péntek 8.30-9.30 között 

Veresegyház, Csomádi út 2-4. SWAY Tánciskola termében várlak szeretettel. 1.500 Ft/óra Bérlet: 10 alkalom = 12.000 Ft

 

ESTE: Hétfő – szerda- péntek 19.00  –  20.00 között

Csomád, Irtvány utca 46. az Esztergály Mihály Általános Iskolában várlak. 1.200 Ft/óra, Bérlet 10 alkalom = 12.000 Ft

HOZZ MAGADDAL: váltócipőt, polifoamot, törülközőt és vizet!

A reggeli csoportos órákra kérlek jelentkezz be! Minden esemény a zárt Facebook csoportban mesway torna 1gjelenik, ahol bejelentkezhetsz. Amennyiben nem vagy Facebook-tag, kérlek a 06203313171-es telefonszámra írj egy üzenetet, hogy szeretnél jönni. Minimum létszám 5 fő! Amennyiben bejelentkezel és még sem jössz el, úgy a következő alkalommal levonom a bérletedből, illetve ki kell fizetned az óradíjat. Köszönöm a megértésed.

MILYEN A CSOPORTOS ÓRA?

 

Az edzések zenére történnek, váltakozó ritmusban, azaz HIIT vagy TABATA rendszerben, ezek a leghatékonyabbak zsírégetés szempontjából. Nálam biztosan elfáradsz és annyira jól fog esni a mozgás, hogy jössz majd legközelebb is. Magas vérnyomással és extra (+20kg) túlsúllyal nem ajánlom. Ebben az esetben kérj egyénre szabott edzést.

line 1

 

Lumia Selfie alkalmazással készítve

SZEMÉLYI EDZÉSEK:  MIKOR, HOL, KINEK?

Személyre szabott edzések túlsúlyosoknak, formálódni vágyóknak, gyerekkel tornázó kismamáknak, bárkinek, akinek nincsenek komoly mozgásszervi gondjai. Nem vagyok gyógytornász és nem vállalok rehabilitációs mozgást, ez nem az én szakmám. Étkezési és életmódtanácsot tudok adni ezekben az esetekben. Nem fitnesz terem, a SWAY Tánciskola tánctermében fitnesz eszközök használatával dolgozunk. Csak mi vagyunk a teremben, hozhatod a gyerekedet, ha nincs kire hagynod, nem zavar. Ha kicsi bevonjuk, ha nagyobbacska, akkor eljátszik, a nagyobbak pedig kifejezetten jól szokták magukat érezni. Az edzések megkezdése előtt egy megbeszélés keretein belül feltérképezlek és megnézem mennyit bírsz, ezután neki látunk a rendszeres testmozgáshoz. Időpont egyeztetés: 06 20 331 3171.  Ár: első konzultáció: 5.000 Ft. Személyi edzések 50 perc 3.000 Ft. ÉLETMÓD- ÉS TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁSOKRÓL ITT OLVASHATSZ BŐVEBBEN!

 

 

Hoznád a gyereked a csoportos órákra?

 0-12 hónapig a baba: szerintem nem ide kell járnod, hanem Kangatraining és RTM – Veresegyház, Dunakeszi -re.

kanga1-3 év közötti totyogó: nem tud egyhelyben maradni. Az edzésen több tornázó is van, akinek már nagyobb gyereke van, elszokott attól, hogy 50-100 cm magasságban nézelődik, hogy van-e körülötte mászó, totyogó gyermek. Ha más véletlenül rálép, megrúgja, meglöki, akkor a vendég is kellemetlenül érzi magát és a baba is. Vannak köztünk olyanok, akiknek ez az egy óra az “ÉN IDŐ”-jük. Gyerekek között dolgoznak, már nagyobb gyerekeik vannak, kikapcsolódni jönnek. Volt már példa arra, hogy csak 4-en voltunk és ebből ketten hozták a gyerekeiket! Kérlek az ilyen eseteket a reggeli torna eseményénél egyeztessétek le. Látod, hogy ki jön, ismered, írj neki, vagy írj nekik nyíltan, ne privát, hogy aki bejelentkezik még, az is lássa, hogy lesz gyerek a tornán és el tudja dönteni, hogy ebben az esetben is akar-e jönni, vagy inkább kihagyja. Egyelőre nem tudom megoldani, hogy mindenkinek megfeleljek. Ha lesz anyatorna, akkor az egyértelműen erről fog szólni, hogy ki kell kerülgetni a gyerekeket! Nyáron ezt nem tudom megoldani.

3–6 éves korig: ovisok, az ovi nyitva van nyáron is. Ha nem viszed, mert nem viszed, akkor csak abban az esetben jöhet el órára, ha a külső részen, vagy az öltözőben, vagy a váróban, a folyosón kint tud maradni, lefoglalja magát és nem akar oda-vissza rohangálni a teremben. Ilyen esetben, javaslom, hogy az anyukája a terem azon felén legyen, ahonnan könnyen ki tud menni a gyerekéhez, ha gondja van, akkor tudjanak úgy beszélgetni, hogy másokat ez nem zavarja.

6 éves kor felett: szerintem sima ügy, kint maradhat a fentebb említett helyeken, vagy beállhat tornázni, de másokat nem zavarhat.

JÁTSZÓTÉREN a kisebbek el vannak babakocsiban, a nagyobbak szüleit kérem, hogy jelezzék a gyerekek felé azt a kérésünket, hogy ne rohangáljanak keresztbe a tornázáson. Ez most, hogy jön a nyári szünet gyakoribb lesz, hiszen több lesz a gyerek. Amennyiben több jelzést is kapok azzal kapcsolatban, hogy nem érzi jól magát valaki, mert a gyerekek zavarják, akkor a torna nem lesz a játszótéren tartva, hanem újra bemegyünk a terembe, vagy megyünk máshova, ahol nincs zárt játszótér szabadba – vannak ötleteim.

Én nem szólok a gyerekekre, ez az anyukája dolga.  Kérlek titeket, hogy akit zavar, minden esetben jelezze felém, hogy túl sok negatív visszajelzés esetén a szükséges lépéseket meg tudjam tenni! Köszönöm!  Kérlek titeket, hogy legyünk egymás kikapcsolódására tekintettel.

 

További információk és zárt csoportunk, az edzésekkel kapcsolatos fontos információk megosztására:

FACEBOOK Zsírfaló edzések, Veresegyház, Csomád

line 1

Karácsonyi Party 2017. december 16-án, szombaton 16.00 órakor 

karácsonyi jegy

Mi az a ZSÍRFALÓ edzés?

Egy olyan mozgás forma, amiben ötvöződik az aerobic, a súlyzós edzés, a saját testsúlyos edzés. Mindent zenére és ritmusra végzünk, de nincs koreográfia. A gyakorlatok egymást követik, tudatosan felépítve. Megdolgoztatjuk a karizmokat és a hátizmokat, hogy csinosak legyünk trikóban is, eltűnjön az „integető izmunk”! Kemény és kerek popsit formálunk kitörésekkel, guggolásokkal, ahol vigyázunk a térdünkre, és a derekunkra, mert nem a lesérülés a célunk! Végül törzs izmainkat erősítjük, hogy szép tartásunk és még szebb mozgásunk legyen.
A zsírfalás váltott intenzitással történik, mely a leghatékonyabb aerob edzésforma az zsírégetésre. Órákkal az edzés vége után is pörgeti az anyagcserét, így zsírégető hatása jóval az edzés után is kitart. Megnöveli a szervezet nyugalmi anyagcsere sebességét. Segít csökkenteni az inzulinrezisztenciát, javítja az izomsejtek imzulinérzékenységét.

Miért jó a JÓGA óra?

A jóga áldásos élettani hatásait felsorolni nem egyszerű feladat, hiszen a legősibb és legkomplexebb mozgásrendszer, amely testi-mentális és lelki szinten is jótékony hatással lesz rád. Már az első jógaóra is számtalan pozitív élménnyel kecsegtet, íme ezek közül egy pár, amit teljesen kezdő jógázóként is megtapasztalhatsz.
Testi szinten erősíti és lazítja az izomzatot, hajlékonyabbá teszi az ízületeket, javítja a testtartást, és segít megőrizni, vagy visszaállítani gerincünk egészségét, rugalmasságát. Serkenti a belső szervek működését, a nyirokkeringést és az anyagcserét. Segít megszabadulni a méreganyagoktól, erősíti az immunrendszert. Szabályozza a keringést, a vérnyomást, harmonizálja a hormonrendszert, nyugtatja az idegeket. Rendszeres jógázással oldódik a stressz és a feszültség, megnyugszik és elcsendesedik az elme. Minden szinten egyensúlyba hozza az energiákat, létrehozva ezzel egy nyugodt, kiegyensúlyozott és egészséges állapotot.

Gyere el és tedd próbára, erődet, kitartásodat, hajlékonyságodat! Meditálj, relaxálj, nyújts, hogy sokáig egészséges testben élhess! 

PROGRAM:
15.45- érkezés, átöltözés
16.00 – 45 perces zsírfaló edzés Sacival
16.45 – 17.15 toilett, száraz ruhába öltözés
17.15 – 18.30 jóga, relaxálás Anikóval
18.30-tól karácsonyi ajándékozás, beszélgetés

HOZZ MAGADDAL: polifoam, száraz ruha, víz, törülköző.
BEJELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK:
Maximum létszám 20 fő.
Bejelentkezési és fizetési határidő: december 15.
Az óra díja: 2.200 Ft, mely összeget bejelentkezéskor oktatódnál kérlek fizess be.
Bejelentkezés módja: oktatódnál Sacinál vagy Anikónál, illetve a mozduljanyu@gmail.com címen.

Bizonytalan vagy az életmódváltásod során valamiben? Szeretnél egészségesebben élni? Már sok féle diétát kipróbáltál, de mind sikertelen? Elégtelen vagy magaddal? Túl sok az információ és már nem tudsz kiigazodni? Szeretnéd magad végre jól érezni? Egyszerűen képtelen vagy az idődet beosztani? Személyes egyéni konzultációra van szükséged?  Írj nekem! Beszéljünk róla!

élhető életmód

Személyes konzultációról ITT olvashatsz részletesen.

Jelentkezz, és írj nekem az ideirj@mozduljanyu.hu címre

line 1

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevélre


line 1

MOZDULJ KI ANYU! – Teadélutánok

Témáink szoktak lenni: Lehet-e este 18 óra után enni? Miért kell fehérjét fogyasztani? Jó-e, ha este csak egy almát eszel? Többször elkezdted, de sosem sikerült? Milyen típusú edzésre kell járnod? Mennyit kell mozogni egy nap? Mit tehetsz még azért, hogy jobb legyen a közérzeted? Milyen a jó napirend? Én hogy csinálom? Van még más kérdésed is? Ihatok kávét, vagy nem? Milyen tejet igyak? Tényleg előre kell tervezni, másképp nem megy? Hogy osztod be jól az időt, hogy mindig minden meglegyen? Most már mindig így fogunk élni?

Itt a lehetőség! Beszélgessünk kötetlenül a témában! Ha hozol magaddal étkezési naplót, akkor már azt is kielemezhetjük mit csinálsz rosszul, mikor mit kellene enned. Így a te hibáidból tanulhatnak mások is.


Jelenleg nincs aktuális teadélutáni program!

Facebook csoportunkhoz itt csatlakozz, hogy mindig mindenről tudj!

További információ: www.facebook.com/mozduljanyu Email: ideirj@mozduljanyu.hu

A Facebookon mindig látod, az aktuális programokat!

 

INGYENES táplálkozási kérdőív

helyes táplálkozás beállításának alapvető szempontja, hogy nem vagyunk egyformák! Különbözünk idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonális beállítottságunk és egyéni érzékenységeinkben is. Ahhoz, hogy megtaláld a helyes utat, érdemes ismerned tested egyedi genetikai kódját és sajátosságait. Ennek egyik egyszerűsített formája a típus-kérdőív.

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye. Elégedett anyukák néhány mondata olvasható itt. Igazi motiváció neked is!

Nézd meg!

Ingyenes tudásanyag

Neked írtam a leggyakrabban előforduló kérdések alapján. Kalóriaszámolás, tápanyagok, arányok, mintaétrendek. Minden, amit tudnod kell az egészségedért!

Nézd meg!

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg