Rólam

Sebeők Sarolta vagyok. Nő, feleség, anya, motivátor, életmódtanácsadó, edző. Célom, hogy minél több sportos, tudatos és egészséges ember, gyermek, nő, vagy férfi éljen a Földön.

Pont ugyanolyan nő vagyok, mint te. Semmi különös nincs bennem. Én is belenéztem a tükörbe és nem tetszettem magamnak. Egyszerűen egy anya vagyok, egy feleség, egy háziasszony, aki önmegvalósításra adta a fejét, és be akartam bizonyítani mindenkinek, nem mellesleg magamnak, hogy mire vagyok képes, hogy ez nem genetika, igenis meg tudom csinálni, mindenféle szuper zsírégető bogyók, otocsilik és flabélosok nélkül is.

Az átváltozásomról írtam bejegyzéseket, melyeket itt érsz el: Életmódváltásom története ; Életmódváltásom 2. rész;

Miben vagyok más, mint a többiek?

Abban, hogy én nem futószalagon dolgozom, hanem mindenkivel egyénileg. Írtam neked egy általános, ingyenes anyagot is az életmódváltás legfontosabb lépéseiről, arról, hogy mit kell tudnod a saját testedről. Az Élj Élhető Életmódot c. e-book pedig egy pdf-ben letölthető olvasni való Neked, hogy tudd mi történik a testeddel, amikor eszel, amikor edzel, amikor alszol, vagy épp ezeket nem csinálod.  Ez az anyag a komplett életmódcsomag mellé ajándékba jár.

Amennyiben nem boldogulsz, akkor étrendet is készítek, de az életmódváltásban elvek és általános – de személyenként eltérő – szabályok vannak, nem pedig menük, amiket hétről hétre ismételni kell. Célom, hogy megtanulj egy élhető életmódot élni! Igény szerint kérhetsz után-követést is,  ami azt jelenti, hogy ha írod az étkezési naplódat, vagy a kalóriabázisban vezeted a táplálkozásodat, ezt én minden héten egyszer átnézem és kiértékelem. Ebben az esetben javaslatot teszek arra, mit hogyan kellett volna, illetve a legjobb napokat jelzem, hogy azokat ismételd majd máskor is. Ez egy jó módszer arra, hogy minél előbb megtanulj helyesen, tudatosan táplálkozni.

Felelősségteljesen csinálom, és tanulok mindennap, hisz tudom, hogy ti tőlem várjátok a megoldást, azonban ez a siker nem csak rajtam múlik, én csak 100% felét tudom adni nektek! Szeretem a munkám, ez nekem nem csak a megélhetésem, nem a haszon érdekel, hanem az, hogy minél több embernek tudok segíteni. Ti nem az ügyfeleim vagytok, hanem azok a tanácstalan anyukák, nők, akik fontosak nekem egytől egyig.

Amennyiben betartod az általam javasolt tippeket, ha elindulsz az életmódváltás útján, egyetlen komoly következménnyel számolnod kell: Olyan jól fogod érezni magad, hogy emiatt így szeretnél maradni, ebben az élhető életmódban, ahogy én is élek évek óta. Hogy lehet ez? Úgy, hogy ez egy olyan személyre szabott diéta, mely csak neked szól!

Jelentkezz személyes konzultációra, mely az általános állapotfelmérést és a laborleleteid értékelését is tartalmazza!

Jelentkezz személyes konzultációra!

Nézd meg a velem készült interjút és megérted, hogy miről beszélek!

TANULMÁNYAIM, ÉS AKIK EZT TANÍTOTTÁK NEKEM:

Edzői gyakorlat: Berkes László – IFBB Testépítő Szakágvezetője, a Fitbalance-Berkes Team vezetője.

Életmód- és Táplálkozási tanácsadás: Haris Éva, Egészségügyi Szaktanár, Mentalhigiénés szakember „Legfontosabb feladatomnak tartom, hogy az életem során minél több ember tudásvágyát felkeltsem a saját teste iránt”

Sporttáplálkozás: Domonkos Zsolt táplálkozási tanácsadó, személyi edző. A Profiedzok.hu oldal, és a Fitness World magazin alapítója, tulajdonosa, 25 éves sportmúlttal és kiváló eredményekkel rendelkező szakember.

Étrend kiegészítők, vitaminok: Eszteró Zsolt – Goodwill Pharma termékmanager, egy lázadó, szókimondó, testépítő bajnok és a Nutella fan club hivatalos tagja.

Hormonrendszer, anyagcsere és minden, amit nem csak táplálkozás:  Bodywakes alapítói. Szántai Zsolt: Bodywakes egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz szakember az “Életmódváltás mesterfokon” c. könyv írója. Csonka Enikő: Bodywakes egészségmentor, táplálkozási szakértő, fitnesz modell világkupa győztes.

Természetes módszerek terén szerzett tanulmányaim:

Természetgyógyász-reflexológus lettem 2020. őszén, mert úgy döntöttem természetes módon szeretnék segíteni az embereknek a gyógyulásuk érdekében. 

HELICASTÚDIÓ – dr. Csomai Zita előadásaiban – Laborleletek kiértékelése, Inzulinrezisztencia kezelése, Hormonrendszer összefüggései, Mellékvese kimerülés kezelésének természetes módszerei, Lelki eredetű betegségek felismerése és kezelése. 

Az Etelem.hu oldal szakértőjeként, a rádió műsorból is ismert “BioGabi” csapattagjaként rendszeresen cikkeket írok az életmódváltással és az egészséges életmóddal kapcsolatban. 

MÉDIA MEGJELENÉSEK

A NoCarb Noodle riportját itt találod.

Az NSPPRESS.hu riportját itt találod.

A Veresegyházi Ridikül Álomból Valóság estjéről a cikket itt találod.

A YouTube videómat az átváltozásról összeállított fotókból itt találod.

Az Echo TV Hídemberek Portré filmjét rólam, a mozduljanyuról itt találod.

A Magyar Szabadidő és Sportszövetség által meghirdetett Hétköznapok Bajnokai eredményhirdetésén II. helyezést értem el a szakmai zsűri véleménye alapján (Kathi Béla, Fejős Éva, Katus Tamás) cikk ITT

A Nézőpontváltó Egyesület által meghirdetett Életmódváltásom Története c. pályázaton a női különdíjat kaptam meg a szakmai zsűri véleménye alapján (Rippel Ferenc) cikk ITT

Az Etelem.hu oldal bemutatkozó riport cikkét itt találod.