Tanulj meg táplálkozni!

Az online 4 hetes kurzusok alkalmával 4 hétig “melletted állok”, “fogom a kezed”!

Online iránymutatás mindenkinek, aki tisztán szeretne látni a diéták világában!

Ma reggel mérlegre álltam, és 63,9-et mutatott. 🙂 Úgyhogy valóban hasznos volt ez az elmúlt egy hónap, tényleg valósak a dolgok, amiket leírtál személyre szabva. – N. Gabriella

előtte_utána SS

Az a lehetőség, hogy egészséges legyél, és lefogyj az előtted áll! A megoldás és a titok abban rejlik, hogy mindannyian mások vagyunk. Ismerd meg a tested, ismerd meg önmagad!

Nézd meg hormontípusod!

“Szerencsére a munkahelyemtől megszabadultam, és minden nap van kb 3 gyerekmentes órám, így sikerül nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban élni.” – P.D.

4 hét alatt meg tudom neked tanítani, hogy lépcsőfokról lépcsőfokra haladj előre és változtasd meg az életmódodat, azaz a gondolkodásodat, a táplálkozásodat és az edzéseidet! Ehhez persze rád is szükség van!

siker_a

Táplálkozási típus kérdőív

“Egy híjján húsz! Célként tűztem ki, hogy fél év alatt 20 kilót fogyok, ehhez most egy kiló hiányzik! Köszönöm a türelmedet, az összes bíztató és pozitív gondolkodásra ösztönző leveledet! …” T. Edit

Így dolgozom én! >>> Ez vár rád!

Online 4 hetes életmódváltás

34.000 Ft helyett, csak 29.000 Ft, mely tartalmazza:

  • személyre és testreszabott életmód és táplálkozási ajánlást, online kitöltött tesztek alapján történő kiértékeléssel, javasolt élelmiszerek listával, természetgyógyászati terápiákkal (20.000 Ft) 
  • négy hétig tartó étkezés után-követés, online kommunikáció (10.000 Ft / hó)
  • Élj Élhető Életmódot c. 70 oldalas e-book, rengeteg hasznos információval (4.000 Ft)
  • mindenkivel privát tartom a kapcsolatot 

A csomag a 4 hét lejárta után bővíthető havonta 10.000 Ft/ hó áron.

Kiegészítésként kérhetsz hozzá 3 napos személyre szabott mintaétrendet receptekkel 7.500 Ft / 3 napos étrend

álmaid megvalósítás

“Sikerült azt a nadrágomat felvennem, amit még a terhességem előtt hordtam!” – K. Kata

 Add le jelentkezésedet a megrendelési űrlap segítségével! Köszönöm 🙂

A 4 hetes kurzusok bármikor kezdhetők az elkészült, kiküldött táplálkozási ajánlás dátumától számítva egy hónapig tartanak.

line 1

MEGRENDELÉS - Élj Élhető Életmódot!

Kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelést, hogy megkezdhessük a közös munkát!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Hol találtál rám?!

Üzeneted nekem:

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával.
ÁSZF:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@r-medical.hu e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Küldés" gombra való kattintással Sebeők Sarolta E.V.-val kötöd (2161 Csomád, Liget u. 6.; adószám: 86118798-1-33 E.V nyilvántartási szám: 51254915)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 munkanap.

Adatvédelmi tájékoztató