Típus szerinti receptek

Szia, örülök, hogy érdeklődsz az egészséges életmód iránt. A mozduljanyu.hu oldalon rengeteg hasznos információt találsz: recepteket, edzéseket, testalkati leírásokat, életmóddal és egészséggel kapcsolatos cikkeket.

Ezen az oldalon az e-book formájában elérhető étrendeket tudod igényelni, melyek receptekkel együtt lettek számodra összeállítva.

Fehérje típus vagy?

Nézd meg táplálkozási típusod!

Akkor számodra a 40% fehérje, 30% szénhidrát és 30% zsír tartalmú, napi 3 étkezést ajánlom. Ehhez a fehérje típusúak számára összeállított receptgyűjteményt igényeld az oldal alján található megrendelésen.

Szénhidrát típus vagy?

Nézd meg táplálkozási típusod!

Akkor számodra a 25% fehérje,60% szénhidrát és 15% zsír tartalmú, napi 5-6 étkezést ajánlom. Ehhez a szénhidrát típusúak számára összeállított receptgyűjteményt igényeld az oldal alján található megrendelésen.

Egyensúlyi, vegyes típus vagy? Mindkét típus jellemzői egyenlően illenek rád?

Nézd meg táplálkozási típusod!

Akkor számodra a 30% fehérje, 50% szénhidrát és 20% zsír tartalmú, napi 4 étkezést ajánlom. Ehhez az egyensúlyi típusúak számára összeállított receptgyűjteményt igényeld az oldal alján található megrendelésen.

A recept könyveket online, letölthető formában kapod meg, az oldal alján lévő megrendelés kitöltése az átutalással történő fizetést követően.

Emésztési problémákkal küzdesz? Puffadás, gyomorégés gyötör? Akkor neked a FODMAP étrendet javaslom. Kérlek mindenképpen konzultáljunk, hogy az általános irányelvek mellett a típusodnak megfelelően személyre szabjuk!

Nézd meg hormontípusod!

Az étrendek, és a receptek megfelelnek az egészséges életmódnak, azonban nincsenek egyénre szabva nem veszik figyelembe a szükséges kalóriákat és a hormontípust.

  • Tartalomból:
  • Típus szerinti általános leírás az étkezésre vonatkozóan
  • Fehérje, szénhidrát, zsír arányainak mennyiségi meghatározása
  • Hasznos tippek az egészséges és energikus élethez
  • Étkezési napló leírás, minta és előnyei
  • Információk a kávéról
  • Röviden a leptinszintről
  • Receptek étkezésenként: reggelik, ebédek, vacsorák, köztes étkezések
  • Javaslatok termék beszerzésre

Amennyiben úgy érzed, hogy pontosabban szeretnéd tudni, melyik anyagcsere, idegrendszer és hormontípus a rád jellemző, akkor az ideirj@mozduljanyu.hu e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot.

[contact-form-7 404 "Nem található"]