Típus szerinti receptek

Szia, örülök, hogy érdeklődsz az egészséges életmód iránt. A mozduljanyu.hu oldalon rengeteg hasznos információt találsz: recepteket, edzéseket, testalkati leírásokat, életmóddal és egészséggel kapcsolatos cikkeket.

Ezen az oldalon az e-book formájában elérhető étrendeket tudod igényelni, melyek receptekkel együtt lettek számodra összeállítva.

Fehérje típus vagy?

Nézd meg táplálkozási típusod!

Akkor számodra a 40% fehérje, 30% szénhidrát és 30% zsír tartalmú, napi 3 étkezést ajánlom. Ehhez a fehérje típusúak számára összeállított receptgyűjteményt igényeld az oldal alján található megrendelésen.

Szénhidrát típus vagy?

Nézd meg táplálkozási típusod!

Akkor számodra a 25% fehérje,60% szénhidrát és 15% zsír tartalmú, napi 5-6 étkezést ajánlom. Ehhez a szénhidrát típusúak számára összeállított receptgyűjteményt igényeld az oldal alján található megrendelésen.

Egyensúlyi, vegyes típus vagy? Mindkét típus jellemzői egyenlően illenek rád?

Nézd meg táplálkozási típusod!

Akkor számodra a 30% fehérje, 50% szénhidrát és 20% zsír tartalmú, napi 4 étkezést ajánlom. Ehhez az egyensúlyi típusúak számára összeállított receptgyűjteményt igényeld az oldal alján található megrendelésen.

A recept könyveket online, letölthető formában kapod meg, az oldal alján lévő megrendelés kitöltése az átutalással történő fizetést követően.

Emésztési problémákkal küzdesz? Puffadás, gyomorégés gyötör? Akkor neked a FODMAP étrendet javaslom. Kérlek mindenképpen konzultáljunk, hogy az általános irányelvek mellett a típusodnak megfelelően személyre szabjuk!

Nézd meg hormontípusod!

Az étrendek, és a receptek megfelelnek az egészséges életmódnak, azonban nincsenek egyénre szabva nem veszik figyelembe a szükséges kalóriákat és a hormontípust.

  • Tartalomból:
  • Típus szerinti általános leírás az étkezésre vonatkozóan
  • Fehérje, szénhidrát, zsír arányainak mennyiségi meghatározása
  • Hasznos tippek az egészséges és energikus élethez
  • Étkezési napló leírás, minta és előnyei
  • Információk a kávéról
  • Röviden a leptinszintről
  • Receptek étkezésenként: reggelik, ebédek, vacsorák, köztes étkezések
  • Javaslatok termék beszerzésre
E-BOOK további információk

Amennyiben úgy érzed, hogy pontosabban szeretnéd tudni, melyik anyagcsere, idegrendszer és hormontípus a rád jellemző, akkor az ideirj@mozduljanyu.hu e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot.

Megrendelés

Kérlek, válassz az alábbi lehetőségek közül!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Név* (kötelező)

Email cím* (kötelező)

Telefon számod

Számlázási címed* (kötelező):

Megrendelés:

Hol találtál rám?!

Üzenet, megjegyzés:

Megrendelésed elküldésével hozzájárulsz adataid adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti felhasználásával* (kötelező)

Megjegyzés: Ezt követően kapsz egy automatikus visszaigazoló e-mailt, melyben az átutaláshoz szükséges adatokat találod. Fizetni átutalással, vagy személyes találkozó esetén készpénzben tudsz.
ÁSZF:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@r-medical.hu e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Küldés" gombra való kattintással Sebeők Sarolta E.V.-val kötöd (2161 Csomád, Liget u. 6.; adószám: 86118798-1-33 E.V nyilvántartási szám: 51254915)
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 munkanap.

Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a fát.