Sikertörténetek

Sikerek, élmények, bővebb nadrágok, keskenyebb derekak, laposabb hasak a teljesség igénye nélkül

Online edzések

 

Jelentkezz 4 hetes online kurzusra!
Három hónap alatt csak edzésekkel elért eredmény!
Online edzések

Munkafüzet LETÖLTÉS

Van, az az eset, amikor fogyni szeretne, és van az az eset, amikor azért keres meg a páciens, mert híznia kellene, de sajnos semmi nem marad bent, amit megeszik.

Alapos feltérképezés, szinte napi kapcsolattartással rájöttünk, hogy melyek azok az élelmiszerek, amelyek nem szeretnek bent maradni. Nagyon lecsökkentettük a fogyasztható ételek listáját, FODMAP és AIP diéta szerinti ételek között is volt olyan, amit kerültünk.

Nagyon fontos volt a kommunikáció köztünk. Aztán „elengedtem a kezét” Csak akkor beszéltünk, ha megjött egy újabb labor, egy újabb tükrözés, egy újabb ultrahang vizsgálati eredmény. Egyébként nagy részük negatív volt. Szinte már tényleg csak 3-4 -féle ételt evett, de kitartott. Ahányszor félre lépett az étkezés terén annyiszor jöttek elő a kellemetlen tünetek újra és újra. De végre most úgy tűnik a helyén vannak a dolgok és az ehető ételek listája fokozatosan bővül. Ugyan a reflux még érezhető, de az is el fog múlni, mert időközben a mentális fejlődésre is rátértünk, amikor egyre biztosabb volt, hogy nem szervi gondok vannak.

Eljutottunk a munkahelyváltáshoz is, és hétvégente a legjobb barátnőjével jár el kikapcsolódni. Végre, felszabadult és újra önmaga lehet
A reflux is stressz -eredetű, pszichoszomatikus probléma, mely számos ember életét nehezíti meg és gyógyszereket szedve próbálják a problémát leplezni, csillapítani, pedig az okot kellene megszűntetni és így a betegség is elmúlna.

Az üzenetét már hetekkel ezelőtt kaptam, amikor a háziorvosához ment vissza a sok-sok leletével és közölte, hogy már egy hete nincs problémája az evéseket követően.
„Az orvos (a nevét kihúztam) azt mondta, milyen jó, hogy van ilyen segítségem, és hogy nem minden esetben a gyógyszer segít, amit az orvosok felírnak. Mondtam, hogy igen, és én ennél is maradok, mert nekem bevált. Annyira hálás vagyok neked a sok segítségedért.”

Legutóbb, amikor azt kérdezte, hogy ehet-e egy kis gyümölcsöt, akkor adtam neki néhány ötletet, ami bevált. „Te egy Kincs vagy nekem. Ha kicsit felerősödtem, még mozogni is lemegyek hozzád.”

Személyes és online konzultációs lehetőséged is van, ha hozzám fordulsz segítségért.

 

 
 
Receptek 2018 LETÖLTÉS
Váltsatok együtt életmódot!

Két hónap – közel 10 kiló mínusz! Arányaiban ez az induló testsúly 8%-a. Férfi 188 cm magas és 123.3 kg-ról indult. Már nagyon nem érezte jól magát, ezért változtatott. Már a harmadik héten sokkal több energiája volt és nem érezte magát sosem éhesnek!

Az életmódváltás folyamata

Én kvalifikált business coach vagyok, és fantasztikusnak tartom a coachingot, mint módszertant. A múltkor találkoztam azzal a kifejezéssel, hogy táplálkozási coach.  Na Te az vagy, a mestere a szakmának! Pont a lényegét tudod a coachingnak, hogy különböző módszerekkel a coachee számára motivációt adsz, segíted, hogy a legjobbat kihozza magából és ezt teljesen személyre szabva! Úgyhogy én személyesen Magyarország legjobb táplálkozási coach-ától kaptam segítséget! Köszi!”

hk20161108

Válassz a csomagok közül!

Bementem a próbafülkébe 38-as nadrágot vittem magammal. Nagy volt rám! Hurrá! – gondoltam! Bevittem a 36-os nadrágot magammal, az is nagy volt rám! Ekkor nem hittem a szememnek! Valóban a 34-es nadrágot kellett megvennem!”

sikersztori K
Töltsd le az ingyenes anyagot!
Váltsatok együtt életmódot!
Jelentkezz személyes konzultációra!

“Nem hiszem el, három hónap alatt 6cm-t lett keskenyebb a derekam! Köszönöm a támogatást és a folyamatos helyre igazítást!”

Válassz a csomagok közül!
R_3hét

Megérte minden reggel hajnalban felkeli és elmenni edzeni! Nem számít semmi, most, hogy látom az eredményeket, úgy tervezem a napjaimat, hogy mindig legyen időm edzésre és a vendégeim között hagyok magamnak ebédszünetet is! Köszönöm a bíztatást!”

Típus szerinti receptek
eva 01

Éva, két éves kislánya és 8 órás munkája mellett óriási változáson ment keresztül az ő történetét itt olvashatod:

Az én életmódváltásom története címmel

Váltsatok együtt életmódot!
sikersztori CSA

Anita Facebook oldalán mindennapját figyelemmel kísérheted, mit mozog, mit eszik. Két kis gyermek anyukája. Sok éve küzd a kilókkal. Fut babakocsival, jól eszik, él egy olyan élhető, egészséges életmódban, ami mindannyiunk számára elérhető! Lemondásokkal jár neki is, de a mindennapos eredménye motiválja! 2017. június 3-án lefutotta élete első félmaraton távját pulzuskontrollal, élménnyel, fulladás és kimerülés, mélypont nélkül!

Jelentkezz 4 hetes online kurzusra!
SZE00

“Ma van az 5. házassági évfordulónk. Az volt a cél, hogy elérjem újra azt a súlyt, es azt a formát, ami akkor volt. Sosem voltam igazan nagydarab, sem kövér, a 2 terhességem sem szedte szét a testem teljesen. Ahhoz kepést, hogy 36 eves voltam, 2 pici gyerekkel, egész jól néztem ki. És ez zavart… Az “ahhoz képest” es az “egész jól”. Visszagondoltam, hogy mikor éreztem magam utoljára jól a bőrömben, es az az esküvőm volt – nyilván a terhességeim első 2/3-at kivéve, amiket imádtam – igy ez lett a cél januárban. Ez 10 kilót jelentett, 10 hónap alatt. Kilóban. Formában azért jóval többet. Es lett egy motivációs nacim is 🙂 Elkezdtem mozogni rendszeresebben, a saját óráimon túl is. Mentek is le szápen a kilók, mind a 4.5…Aztán jött a stagnálás, es rájöttem, ez igy nem lesz jó, nem fog működni kaja nélkül. Megkerestem Sacit. Először az edzését, aztán beszélgettünk és jött az étrend is. És hogy felejtsem el a sok-sok finom, illatos gyümölcsöt… Nyár kozepen… Es egyek több, sokkal több húst. Na, ehhez kellett am felkötni a gatyámat. Mindezt pont nyaralás elött. De megcsináltam! Olaszország, 1 hét, 1 gombóc fagyi, 1 fel pizza, 1 tésztaétel. És ez vitt. A lendület. Persze voltak mélypontok, de mindig volt valaki, valami, ami helyrepakolt. “Koronát igazit es megy tovább”, és Saci edzései a megmentőim mai napig, testileg, lelkileg… Itt tartunk most. 10/9, egész jó… Nem tökéletes, senki sem az.  Megyek tovább. Meglesz a 10. is! Köszi, hogy velem vagytok, hogy veletek lehetek. Es főleg KÖSZÖNÖM SACI!!! Peace
Bocs, ha hosszú voltam, beszélni is sokat tudok  ”   Edit (2 gyerekes anyuka)

Válassz a csomagok közül!
F.A.20150828_ma

“Megcsináltam a képet, ahogy tanácsoltad! Nem hiszek a szememnek! Ezt nézd meg! Három hónap alatt képes a testem ennyit változni! Kilóban mínusz 4kg-nál tartok, centiben 10 centi a csípömön! Gyönyörű eredmény! Köszönöm a segítséget!”

 Jelentkezz személyes konzultációra!

“5 hónap alatt 10 kg-t fogytam, mert betartottam, amiket tanácsoltál! Soha nem fogom abbahagyni ezt az életet! Imádom, szeretem! A kajákat és az edzéseidet is! Köszönöm, hogy vagy!

sikersztori JA
Jelentkezz személyes konzultációra!

Soha nem gondoltam volna, hogy 40 évesen jobban fogok kinézni, mint 35 évesen! Milyen fura, ha nem fotózom, nem is látom a különbséget! Köszönöm, hogy újra szépnek is fiatalnak látom magam!”

Gy.A. 2016

 “Upsz! A nadrágom kifogytam. Sose volt rajtam, azért vettem, hogy majd belefogyok. Kicsit elidőzítettem ezt a kérdést! Szuper jól érzem magam! Genetikai kód szerinti táplálkozási ajánlásom volt, mióta rájöttem, hogy ehetek zsírt, azóta végre energikus vagyok és nagyon szépen lassan fogyok. Szebb a bőröm, nem puffadok!”

Válassz a csomagok közül!
BB 01

Genetikai kód szerinti étrendje és életmódtanácsadása volt, majd azt követően keresett meg engem. Csak egy kis motivációra volt szüksége. Brigi történetét itt olvashatjátok: Brigi életmódváltása

Töltsd le az ingyenes anyagot!
FM siker


“Saci drága! 2014 végén 63,4 kg voltam, amikor elkezdtem a váltást. Igen, nagyon sok munkát tettem bele, és sokszor szinte semmi látszatja sem volt, pedig “figyeltem” az étkezésre, heti 4-5 óra sport is. Aztán jöttél Te!!! És azóta látszik a munka eredménye. Ma reggel 53,4 kg-ot mutatott a mérleg!!! KÖSZÖNÖM!!!!”

Válassz a csomagok közül!
filo_elotte_utana

“Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. A Filo teljes történetét itt olvashatod!”

Az életmódváltás folyamata
R_2017juni

“Pontosan 10 kilóval vagyok kevesebb, nagyon köszönöm. Igaz még csak fél úton vagyok a célom felé, de sokkal jobban érzem magam. Imádom az edzéseket és függővé váltam. “

Az életmódváltás folyamata

„Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat úgyis útközben fogod megtalálni.
/Napoleon Hill.”