„Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”
»

Sikertörténetek

Sikerek, élmények, eredmények

a teljesség igénye nélkül:

 

 

Én kvalifikált business coach vagyok, és fantasztikusnak tartom a coachingot, mint módszertant. A múltkor találkoztam azzal a kifejezéssel, hogy táplálkozási coach.  Na Te az vagy, a mestere a szakmának! Pont a lényegét tudod a coachingnak, hogy különböző módszerekkel a coachee számára motivációt adsz, segíted, hogy a legjobbat kihozza magából és ezt teljesen személyre szabva! Úgyhogy én személyesen Magyarország legjobb táplálkozási coach-ától kaptam segítséget! Köszi!”

 

hk20161108

 

Életmódváltó Csomagok

 

Bementem a próbafülkébe 38-as nadrágot vittem magammal. Nagy volt rám! Hurrá! – gondoltam! Bevittem a 36-os nadrágot magammal, az is nagy volt rám! Ekkor nem hittem a szememnek! Valóban a 34-es nadrágot kellett megvennem!”

sikersztori K

 

 

Személyes konzultáció

“Nem hiszem el, három hónap alatt 6cm-t lett keskenyebb a derekam! Köszönöm a támogatást és a folyamatos helyre igazítást!”

 R_3hét

Megérte minden reggel hajnalban felkeli és elmenni edzeni! Nem számít semmi, most, hogy látom az eredményeket, úgy tervezem a napjaimat, hogy mindig legyen időm edzésre és a vendégeim között hagyok magamnak ebédszünetet is! Köszönöm a bíztatást!”

Itt vásárolj be!

eva 01

Éva, két éves kislánya és 8 órás munkája mellett óriási változáson ment keresztül az ő történetét itt olvashatod:

Az én életmódváltásom története címmel

 

sikersztori CSA

Anita Facebook oldalán mindennapját figyelemmel kísérheted, mit mozog, mit eszik. Két kis gyermek anyukája. Sok éve küzd a kilókkal. Fut babakocsival, jól eszik, él egy olyan élhető, egészséges életmódban, ami mindannyiunk számára elérhető! Lemondásokkal jár neki is, de a mindennapos eredménye motiválja! 2017. június 3-án lefutotta élete első félmaraton távját pulzuskontrollal, élménnyel, fulladás és kimerülés, mélypont nélkül!

4 hetes online kurzusra jelentkezés

SZE00

“Ma van az 5. házassági évfordulónk. Az volt a cél, hogy elérjem újra azt a súlyt, es azt a formát, ami akkor volt. Sosem voltam igazan nagydarab, sem kövér, a 2 terhességem sem szedte szét a testem teljesen. Ahhoz kepést, hogy 36 eves voltam, 2 pici gyerekkel, egész jól néztem ki. És ez zavart… Az “ahhoz képest” es az “egész jól”. Visszagondoltam, hogy mikor éreztem magam utoljára jól a bőrömben, es az az esküvőm volt – nyilván a terhességeim első 2/3-at kivéve, amiket imádtam – igy ez lett a cél januárban. Ez 10 kilót jelentett, 10 hónap alatt. Kilóban. Formában azért jóval többet. Es lett egy motivációs nacim is 🙂 Elkezdtem mozogni rendszeresebben, a saját óráimon túl is. Mentek is le szápen a kilók, mind a 4.5…Aztán jött a stagnálás, es rájöttem, ez igy nem lesz jó, nem fog működni kaja nélkül. Megkerestem Sacit. Először az edzését, aztán beszélgettünk és jött az étrend is. És hogy felejtsem el a sok-sok finom, illatos gyümölcsöt… Nyár kozepen… Es egyek több, sokkal több húst. Na, ehhez kellett am felkötni a gatyámat. Mindezt pont nyaralás elött. De megcsináltam! Olaszország, 1 hét, 1 gombóc fagyi, 1 fel pizza, 1 tésztaétel. És ez vitt. A lendület. Persze voltak mélypontok, de mindig volt valaki, valami, ami helyrepakolt. “Koronát igazit es megy tovább”, és Saci edzései a megmentőim mai napig, testileg, lelkileg… Itt tartunk most. 10/9, egész jó… Nem tökéletes, senki sem az.  Megyek tovább. Meglesz a 10. is! Köszi, hogy velem vagytok, hogy veletek lehetek. Es főleg KÖSZÖNÖM SACI!!! Peace ❤️
Bocs, ha hosszú voltam, beszélni is sokat tudok  ”   Edit (2 gyerekes anyuka)

Életmódváltó Csomagok

 

F.A.20150828_ma

 

“Megcsináltam a képet, ahogy tanácsoltad! Nem hiszek a szememnek! Ezt nézd meg! Három hónap alatt képes a testem ennyit változni! Kilóban mínusz 4kg-nál tartok, centiben 10 centi a csípömön! Gyönyörű eredmény! Köszönöm a segítséget!”

 Személyes konzultáció

“5 hónap alatt 10 kg-t fogytam, mert betartottam, amiket tanácsoltál! Soha nem fogom abbahagyni ezt az életet! Imádom, szeretem! A kajákat és az edzéseidet is! Köszönöm, hogy vagy!

sikersztori JA

Személyes konzultáció

Soha nem gondoltam volna, hogy 40 évesen jobban fogok kinézni, mint 35 évesen! Milyen fura, ha nem fotózom, nem is látom a különbséget! Köszönöm, hogy újra szépnek is fiatalnak látom magam!”

 

Gy.A. 2016 “Upsz! A nadrágom kifogytam. Sose volt rajtam, azért vettem, hogy majd belefogyok. Kicsit elidőzítettem ezt a kérdést! Szuper jól érzem magam! Genetikai kód szerinti táplálkozási ajánlásom volt, mióta rájöttem, hogy ehetek zsírt, azóta végre energikus vagyok és nagyon szépen lassan fogyok. Szebb a bőröm, nem puffadok!”

Életmódváltó Csomagok

BB 01

Genetikai kód szerinti étrendje és életmódtanácsadása volt, majd azt követően keresett meg engem. Csak egy kis motivációra volt szüksége. Brigi történetét itt olvashatjátok: Brigi életmódváltása

INGYENES TUDÁSANYAG!!!

FM siker
“Saci drága! 2014 végén 63,4 kg voltam, amikor elkezdtem a váltást. Igen, nagyon sok munkát tettem bele, és sokszor szinte semmi látszatja sem volt, pedig “figyeltem” az étkezésre, heti 4-5 óra sport is. Aztán jöttél Te!!! És azóta látszik a munka eredménye. Ma reggel 53,4 kg-ot mutatott a mérleg!!! KÖSZÖNÖM!!!!”

Életmódváltó Csomagok

filo_elotte_utana

“Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. A Filo teljes történetét itt olvashatod!”

Ingyenes állpotfelmérés

R_2017juni

“Pontosan 10 kilóval vagyok kevesebb, nagyon köszönöm. Igaz még csak fél úton vagyok a célom felé, de sokkal jobban érzem magam. Imádom az edzéseket és függővé váltam. “

 4 hetes online kurzusra jelentkezés

„Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat úgyis útközben fogod megtalálni.
/Napoleon Hill.”

 

Életmódváltó csomagok

Beszélgessünk az életmódról, ha megfogadod a tanácsaimat, egy hónap alatt akár 6 kilótól is megszabadulhatsz

nézd meg

INGYENES táplálkozási kérdőív

Töltsd ki és tudd meg milyen típusba tartozol!

Kitöltöm a kérdőívet!

Sikersztorik

Kinőtt nadrágok, eltűnt centik, és lefogyott kilót gyűjteménye.

Nézd meg!

Személyesen

Budapesttől mindössze 20km-re Veresegyházon várlak szeretettel. Tedd meg az első lépést az egészséges életmód felé!

Konzultációk